Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy 2 év után jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy 2 év után jön rá egy férfi hogy szerelmes?

Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 12:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Infó kellene több hogyan jutott erre a következtetésre.

Hogyan viselkedett eddig és most, van/volt-e párkapcsolata stb.

2023. jan. 14. 12:12
 2/12 A kérdező kommentje:
2 évig nyúztuk egymást.. ő ismerkedett a neten.. majd meguntam ezt és szakítottam vele.. 2 hónapja azóta ostromol.. nincs hol laknia! És úgy érzem ez a nagy szerelem mozgatórugója.. és ez a gondolat nem hagy nyugodni..
2023. jan. 14. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
4%
Létezik
2023. jan. 14. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Tehát miközben kapcsolatban voltatok ő másokkal ismerkedett neten?

Jól tetted, hogy szakítottál. Valószínűleg soha nem tisztelt.

Ha az elmúlt 2 évben nálad élt és kitetted, így nincs hol laknia nem csoda, hogy ostromol.

Próbáld meg figyelmen kívül hagyni, tiltsd le. Ennek a "kapcsolatnak" nincs jövője.

2023. jan. 14. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

" 2 hónapja azóta ostromol.. nincs hol laknia! És úgy érzem ez a nagy szerelem mozgatórugója.."

Egyetértek, szard le magasról!

2023. jan. 14. 12:28
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Meg is válaszoltad a kérdésedet.

"Nincs hol laknia". Ennyi. Ez a válasz.

Sokan nem magába az emberbe szeretnek bele, hanem az anyagi kényelembe, lakhatásba, esetleg luxusba. Ilyenkor képesek a csillagokat is lehazudni az égről, mert a lakhatásuk, megélhetésük múlik rajta.

Hogy nálatok ez a verzió áll e fenn, azt neked kell tudnod, az eddigi viselkedése alapján meg lehet ítélni. Miket tett a kapcsolat alatt, tisztelt e téged, megbecsült e, megbízható volt e, stb. A tettek számítanak és nem a szép szavak!

2023. jan. 14. 12:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Marék szeretetért képes lennék elnézni a sok szarságot amit kaptam tőle.. ezt gondolja! De már késő, mert lejárt a lemez.. csak szeretném hinni, hogy szeret... mert sokat kínlódtam, hogy működjön ez a fos.. egyedűl vagyok.. de nem rossz így! Nem vagyok magányos hanem inkább szabad!
2023. jan. 14. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem szeret, nyugodj bele.
2023. jan. 14. 12:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szeret! Csak azt az életszínvonalat amit nyújtok neki ..
2023. jan. 14. 12:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Már nem! Mert nem engedem ide! De erre azért rá kellett jönni ám.. és van aki nagyon ügyesen manipulál, beismerem!
2023. jan. 14. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!