Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vonzónak tartod azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzónak tartod azokat a pasikat/nőket, akik higgadtak, hűvösek, szinte mindig logikus döntést hoznak, és nem kötődnek az emberekhez?

Figyelt kérdés
ma 16:00
A kérdező szavazást indított:
Igen. Vonzónak tartom őket.
Nem. Nekem szükséges, hogy valaki érzelmes legyen, és erősen kötődjön hozzám.
Talán. Megismernék egy ilyen embert.
11 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az nem zavar ha kifelé ilyenek, de ha privátban is az már zavarna.
ma 16:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A szociopatákat? Nem, kösz, volt dolgom már velük eleget. Be kéne zárni őket mind egy elmegyogyóba, h ne tegyenek tönkre olyan sok embert...
ma 16:01
 3/16 A kérdező kommentje:

Tehát azt gondolod, hogy ezek az emberek gonoszak?

ma 16:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Jesszus. Nem.
ma 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:
32%

Ilyen vagyok otthon, a munkában, házasságban. Higgadt, kötelesség tudó és szerintem érzelem nélkülinek tűnök. Egy plusszom van, jó a humorom.

Nehéz velem együtt élni, nem vitatkozok, nem veszekszek, nem panaszkodok. Végzem a feladataimat.

ma 16:05
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát én meg pont ilyet (nőt) keresek. Az érzelmes embereknek megvan a varázsuk, de ott vannak a negatívumok is:

Vitában teljes mértékben érzelemközpontúak így hajlamosak felnagyítani a problémákat.

Ha ragaszkodik, az szintén tud vonzó lenni, de ha már nem akarsz vele lenni, akkor nehezebb vele a szakítás, mert meg akar tartani/vissza akar szerezni.

Egy hűvösebb embernél ilyen gondok nincsenek.

ma 16:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Biztosan találsz 🙂!
ma 16:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Én elsőre vonzódni szoktam hozzájuk, de párkapcsolatig nem jutnánk el.
ma 16:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, és pár hete mondta nekem egy nő, hogy nagyon irigyel engem, amiért ilyen vagyok. Nem tudom, hogy ezt azért mondta e, mert vonzónak talál engem.
ma 16:29
 10/16 anonim ***** válasza:

A logikus gondolkodásmód a nevéből is fakadóan logikus. Előre mutató, gondolkodás alapú. Kiszámítható, következésképp biztonságosabb!

Ami engem illet a 80%-20% híve vagyok a rációk javára

ma 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!