Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért választ egy lány egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választ egy lány egy legjobb fiú barátot a szerelme helyett?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akivel pár hónapja ismerkedtem meg, hívjuk Dórinak.

Jól kijöttünk egymással, szerelmet vallottunk, titkokat osztott meg velem. Egyszer viszont azt írta, hogy nem tud dönteni köztem és egy régi fiú barátja között, aki 5 éve csapja neki a szelet. Most érzi úgy, hogy működhetne, eddig mindig visszautasította. Elmondása szerint azért, mert biztonságban érzi magát mellette, és most ez neki a legfontosabb, nem pedig a fizikai vonzalom.

Bennem viszont nem tud bízni, mivel a múltbéli sérelmei miatt attól fél, hogy összetöröm a szívét. Nem adtam rá okot, hogy így érezzen, sőt.

Hogyan legyek képes ezt elfogadni? Szerelmet vall nekem, de aztán mégis a régi barátját választja, engem pedig szépen lassan ellök magától.

ma 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Más kéne neki csak az lehet szórakozik vele a semminél meg jobb vagy te is
ma 17:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Félreérted, nem engem választott, hanem azt a régi barátját, aki felé elmondása szerint nem érez fizikai vonzalmat.
ma 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nem szerelmes beléd, csak élvezte a romantikus évődést. Felejtsd el.
ma 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Hülyít csak jo vagy lelkiszemetesnek.
ma 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából azt nem tudom elfogadni, hogy miért választ egy lány egy olyan palit, akit évek óta elutasít és nem is vonzódik hozzá. Az egyetlen indoka, hogy a pali elfogadja úgy, ahogy van, és kedves vele, valamint a lány megbízik benne, mert régóta ismeri, sok közös emlékük van. Pont ugyanezt én is tudtam volna nyújtani.
ma 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyi sérelme lehetett már, hogy már tényleg csak arra vágyik, hogy valaki igazán elfogadja őt, és hát azért a srác elég kitartó is, lássuk be.
ma 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen felesleges rágódni. Te is szarul jártál volna és szerencsétlen barátja is szarul fog járni vele hosszútávon.
ma 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!