Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmed egyben a legjobb barátod is? Mindent elmondhatsz neki?
Hát azért egy bizalmas bnő meg a párom mint barátom két külön lap.
A barátim igen olyan értelemben ahogy egy férfi az tudja a gyengeségeimet is, sokszor átvesz helyettem irányirást is ha szükségem van rá, tudja a terveim, ismer sokszor csak a gondolataimat is, de a bnők tudják pl emnnyire elveszett vagyok sokszor, de minden emberrel mondhatni más jellegű baráti kapcsolatom van vagy kötelék ami szoros akár életen is át.
Igen, a legjobb barátom.
De nem mondok el neki mindent, csak azt, amire rákérdez, vagy amiről úgy gondolom, hogy érdekli. Őszinte és nyitott vagyok vele, de az unalmas hogy telt a napod beszámolótól megkímélem mindkettőnket, ugyanis kurvára nem érdekel még engem sem, hogy hogy telt a napom.
Konkrétan az egyik legjobb barátom volt egy évtizedig, mire ténylegesen összejöttünk. Addig is voltak egymás iránt érzéseink, ő szerelmet vallott annak idején, de messze laktunk egymástól meg fiatalok voltunk, úgyhogy nem jöttünk össze akkor, inkább maradtunk barátok sokáig. Örülök, hogy így lett, mert lehet elszúrtuk volna akkor, szerelmi-párkapcsolati szárnypróbálgatásaink közepette.
Azóta is együtt vagyunk, már több mint 10 éve, és össze is házasodtunk már. Azóta is az egyik legjobb barátom, csak most már a férjem is, a szerelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!