Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmed egyben a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmed egyben a legjobb barátod is? Mindent elmondhatsz neki?

Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobb barátom, de elmondok bármit, mert őszinte vagyok, szerintem alap.
2023. jún. 14. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Hát azért egy bizalmas bnő meg a párom mint barátom két külön lap.

A barátim igen olyan értelemben ahogy egy férfi az tudja a gyengeségeimet is, sokszor átvesz helyettem irányirást is ha szükségem van rá, tudja a terveim, ismer sokszor csak a gondolataimat is, de a bnők tudják pl emnnyire elveszett vagyok sokszor, de minden emberrel mondhatni más jellegű baráti kapcsolatom van vagy kötelék ami szoros akár életen is át.

2023. jún. 14. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Ja meg ha azt nézzük hogy a bnőim minden kapcsolatomat túlélték eddig..
2023. jún. 14. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos inkább a barátom, mint a szerelmem.
2023. jún. 14. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Igyekszem a lelkivilágára tekintettel lenni:) Szűröm az információk kiadását.
2023. jún. 14. 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

Igen, a legjobb barátom.

De nem mondok el neki mindent, csak azt, amire rákérdez, vagy amiről úgy gondolom, hogy érdekli. Őszinte és nyitott vagyok vele, de az unalmas hogy telt a napod beszámolótól megkímélem mindkettőnket, ugyanis kurvára nem érdekel még engem sem, hogy hogy telt a napom.

2023. jún. 14. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szerelmem, a legjobb barátom, olyan mintha a testem része lenne. Mindent elmondok neki, ő is nekem.
2023. jún. 14. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. jún. 15. 10:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan az egyik legjobb barátom volt egy évtizedig, mire ténylegesen összejöttünk. Addig is voltak egymás iránt érzéseink, ő szerelmet vallott annak idején, de messze laktunk egymástól meg fiatalok voltunk, úgyhogy nem jöttünk össze akkor, inkább maradtunk barátok sokáig. Örülök, hogy így lett, mert lehet elszúrtuk volna akkor, szerelmi-párkapcsolati szárnypróbálgatásaink közepette.

Azóta is együtt vagyunk, már több mint 10 éve, és össze is házasodtunk már. Azóta is az egyik legjobb barátom, csak most már a férjem is, a szerelmem.

2023. jún. 20. 07:34
 10/10 anonim válasza:
48%
A szerelem - barátság erejétől függ, és attól, mióta vagytok együtt. A kérdés nem arról szólt, hogy beszélgettek-e, hanem hogy teljes mértékben feltárjátok-e előtte múltatokat, vágyaitokat, érzelmeiteket, értékvilágotokat? Kezdetben - jó esetben van a nagy szerelem, imádod, minél többet szeretnél vele lenni, minél többet megtudni róla. Lásd fentebb. Aztán csillapodik kicsit a láz, jönnek az én ezt inkább így, azt inkább úgy szeretem ( öltözködés, étkezés, viselkedés, szex, stb.) Megbeszélhetőek, meg kell beszélni, de mindig kell maradjon azért valami titok a későbbiekre is. És persze a megbeszélés módjának is közös megegyezésen kell alapulnia. Étkezés? Vegyük elő a húszezer recept könyvét, készítsünk egy táblázatot? Vagy impresszionisztikusan? A szexben töltsük ki egymásnak Alex Comfort Szex öröme c. könyv partnerlistáját, menjünk el egy Csörgits Kinga képzésre, vagy csak imprsszionisztikusan?
2023. jún. 21. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!