Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több mint egy éve rajongtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint egy éve rajongtam valakiért. Nemrég összejöttünk, de van egy dilemma. Mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, és nagyon boldog, fentebb leírtam, miért. Végre együtt vagyunk és azóta is a felhők fölött vagyok tíz méterrel. Azonban az a helyzet, hogy ő meg 47 éves. Nos, be szeretném őt mutatni otthon. De a családom mindig kritikus volt e tekintetben és félek, hogy nem fogadnák el a helyzetet. A döntés megszületett, ezen nem tudnak változtatni, de nem akarok kellemetlenséget azon a közelgő alkalmon, amikor elmegyünk hozzájuk. Tudják, hogy mi van, azt is, hogy idősebb, hogy sokkal, de hogy pontosan mennyivel, azt nem. Ferdíteni sem akarok, mi lenne ebben a helyzetben a legjobb amit tehetek?
2023. ápr. 24. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod, hogy mennyi a korkulonbseg.
2023. ápr. 24. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez nem volt nagyon firtatva és nem is tartottam különösebben lényegesnek, de félek, hogy zsigerből visszautasítanák a dolgot és utána csak az lenne a szempont, hogy lebeszéljenek róla...
2023. ápr. 24. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok, hogy 55 éves. Utána megkönnyebbülés lesz a szülőknek a valóság.
2023. ápr. 24. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te életed, ha boldog leszel, ha boldogtalan. Ő nekik nem muszáj elfogadni, szeretni, talán még tisztelni se. Viszont ha lebeszélnek róla, akkor nem vagy te szerelmes igazán, csak végre megkaptad az áhított trófeát. Természetesen én úgy gondolom, hogy amit "ellene" beszélnek azok olyan érvek, amik reálisak a jövőre nézve. Mert ha mondjuk te gyereket szeretnél a párod ahhoz valljuk be nem a megfelelő jelölt. Ráadásul lehet abból galiba több téren is, hogy idősebb, mint a gondolkodás, mint a féltékenység. Ja, én is ellenérveket hoztam fel, de hát ezek mind valósak...
2023. ápr. 24. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legkisebb probléma egy ilyen kapcsolatban nagyon sokat kell alkalmazkodni majd, szoval ez egy proba amin at kell esni
2023. ápr. 24. 22:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tudnának lebeszélni semmivel, csak számít a véleményük. Annyit szeretnék, hogy ne legyen majd vágható feszültség
2023. ápr. 24. 23:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy mindenképp beszélj erről őszintén a szüleiddel, és lehetőleg ne a találkozás előtti napon, hanem jóval korábban, legyen idejük megemészteni, átgondolni a dolgot, az esetleges első ellenkező reakciók után kicsit lenyugodni. Nem jó az ilyesmiben sokáig kerülgetni a forró kását, világosan el kell mondani a helyzetet.
2023. ápr. 25. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Előre beszéld ezt meg a szüleiddel. Akkor ott kijönnek a feszkók, te meg elmondod, hogy nem tudnak eltántorítani. Azért nem 15 éves vagy már, hanem felnőtt nő, te döntesz. Semmiképpen ne hagyd ezt akkorra, mikor már a pasi is ott van, ne előtte menjen a feszültség.
2023. ápr. 25. 09:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Tegnap elmondtam telefonon, nos valóban kell még idő ehhez, megkaptam hogy apám lehetne, tönkreteszem az életem hosszú távon, csak kettyinteni akar, szóval mindent is, de próbáltam rájuk hagyni, de gondolom még beszélünk erről.
2023. ápr. 26. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!