Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik nekem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem a legjobb barátom menyasszonya. Most tavasszal lesz az esküvőjük, és én vagyok az egyik tanú. Már előre félek, hogy tudok majd uralkodni az érzéseimen. Mindig, ha a közelemben van, megzavarodok, mert a legjobb barátomé. Hogy készüljek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 00:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha ennyire nem bírsz magaddal, lehet nem kellett volna felvállalnod a tanúskodást.
2023. febr. 24. 00:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Verd ki a fejedbôl, mert ez nem jò! Talàlsz magadnak egy màsik hasonlò tipusù lànyt!
2023. febr. 24. 01:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszett mar eletem soran egy rakas olyan ember, akikkel nem lehetett volna semmi, megis tudtam ezt leplezni, ne mondd mar, hogy egy tetszest annyira nehez lenne :DDDD Halalosan szerelmes vagy bele, vagy mi a baj?
2023. febr. 24. 01:42
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Csak az egoját növeled én nem tenném
2023. febr. 24. 05:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hajnalba jut eszedbe ilyet kiírni?
2023. febr. 24. 05:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd az esküvő előtt reggel jól kivered...
2023. febr. 24. 06:46
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Ne légy ösztönlény és akkor meg van oldva.

Komolyan, egyesek teljesen megállnak működni csak azért, mert tetszik valaki? Nemár..:S

2023. febr. 24. 07:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó tanácsként, aznap legyél “antibiotikum kúrán”, vagy vállald fel, hogy hazafurikázod az idős rokonokat vagy hasonló, és ne igyál sokat/semmit.

Amúgy meg verd ki a csajt a fejedből, az a legegyszerűbb.

2023. febr. 24. 08:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyira nem kell készen lenni azért, mert valaki tetszik. A legjobb barátod felesége lesz, örülhetnél is a boldogságának.
2023. febr. 24. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Akkor most képzeld el azt, hogy én jártam is a csajjal, de lepattintottam, majd utólag megbántam mert rájöttem, hogy hasonlóan egyhúron talán soha nem leszek csajjal, és ebben a tudatban voltam a tanu az esküvőjükön, ebben a tudatban vagyok a legjobb barátjuk 15éve.
2023. febr. 24. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!