Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan, aki beleszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, aki beleszeretett a legjobb barátjába, és hogyan tudta lezárni ezt magába végleg?

Figyelt kérdés

Azt hiszem egy későn érő típus vagyok, nem szerelmes fajta 40 éves nő. A legjobb barátomat még gyermekkoromban ismertem meg, aztán elsodort tőle az élet, internetes platformokon tartottunk egyfajta haveri kapcsolatot. Férjhez mentem, de nagyon rosszul sikerült a házasságom és egy adott ponton újra egymásra találtunk. Ezúttal, mint pár, de a házasságot nehezen zártam le, és ez sajnos rajta csattant. Véget vetettem a romantikus kapcsolatunknak és bedobozoltam, mint legjobb barátomat. Nekem a válással egy új fejezet kezdődött, elkezdtem pasizni, mindent be akartam pótolni, hogy egy otthonülő feleség voltam 10 éven át. Közben összeköltöztem a legjobb barátommal, aki ex-pasim is volt úgyebár, ő lassan kiszeretett belőlem, de megfelelően működött a kapcsolatunk, mint barátság. Aztán a covid alatt rengeteg probléma jött az életembe, családban betegségek, visszaköltöztem a szüleihez, hogy vigyáznak rájuk, segített mindenben, de egyik szülő egészségi állapota miatt költöznünk kellett. Barátom maradt otthon, én a szüleimmel el kellett költözzek. Ekkor történt, hogy beleszeretett egy kolléganőjébe, valamiért hosszú ideig nem merte elmondani, hazudozni kezdett, hogy miért nem tud meglátogatni vagy éppen miért nem ér rá beszélgetni. Inni is kezdett...próbáltam én is jó barátnőjét helytállni, biztattam, de egyre többet beszélt mellé, úgyhogy lezártam tavaly a barátságunkat. Azóta is minden nap hiányzik, semmit sem tudok róla, egyáltalán nem beszélünk, ritkán látok róla képeket és a hiány mellett elkezdtem érezni, hogy nem csak, mint a barátom hiányzik, hanem totál belezúgtam, vagyis egészen biztosan romantikus érzéseim vannak iránta, úgy nézek rá, mint a számomra tökéletes férfira. Közben van egy nem működő, nagyon rossz párkapcsolatom, amiből minden hiányzik, de ezt már nem tudja, csak, hogy van pasim...

Pár napja írtam neki egy üzenetet, hogy nagyon hiányzik, de nem válaszolt, ezért akarom ezt magamban lezárni. Nagyon buta döntést hoztam, amikor elhagytam, mint férfit, soha jobbat nem találtam. Ennek vállalom a következményeit...viszont nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mennyire nagyszerű páros lehettünk volna, ha nem vagyok ennyire gyerekes. Bármi extra ötlet, ami árán megtudhatnám, hogy benne felmerült-e bármi velem kapcsolatban?

2023. jún. 9. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd békén örökre, a pasiddal meg szakíts, mert nem szereted m
2023. jún. 9. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
a mostani pasiddal szakíts és a barátod akibe most beleszerettél azt meg ne közelítsd meg túl hamar. Ki tudja éppen hogy él, hogy van, mit akar.
2023. jún. 9. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok évig voltunk barátok, aztán valahogy úgy alakult, hogy megláttunk egymásban valamit, amit addig nem. Nem történt semmi, mert neki volt kapcsolata akkoriban. Kérte, hogy ne keressem egy darabig. Én így is tettem. Nagyon fájdalmas időszak volt, de túltettem magam rajta. Nemsokára megkeresett, de nem mint a barátját, hanem elkezdett udvarolni. Akkor már nem akartam semmit tőle. Amikor lehetősége volt, nem engem választott. Tizenéves barátság ment akkor a levesbe. Első munkahelyem első napján ismertem meg. Vannak szép, közös emlékek, de már nem hiányzik.
2023. jún. 9. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"ő lassan kiszeretett belőlem, de megfelelően működött a kapcsolatunk, mint barátság"- vagyis csak te látod benne a romantikus kapcsolat lehetőségét, de ő már nem vágyik rád ilyen módon. Próbáld elfelejteni!
2023. jún. 9. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban vannak mélypontok. Ezeken túl lehet lendülni, ha tudod, mit akarsz. De ez alapján nekem az jön le, hogy te sem tudod. Most kell, mert elérhetetlen. De akkor is kellene, ha nem lenne az? Ha annyira fontos volt, de el tudtad felejteni, lett más, akkor mégsem volt az. Így nem lehet rángatni egy embert. Nem válaszolt és ez is válasz. Hagyd békén, lehet rég megtalálta az igaziját. A szerelem (ha ez részedről az) nem lehet önző.
2023. jún. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!