Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a “párom” egyik legjobb barátjába?
Mostanában egyre többet van közös programunk a “párom” (még nem vagyunk házasok) legjobb barátjával, nekem meg nagyon megtetszett a fiú. Minél többet talizunk vele, annál jobban odavagyok érte. Mindig megnevettet, nagyon jól érzem magam a társaságában, viszont néha úgy néz a szemembe, mintha nem is tudom.. mintha tetszenék neki.. vagy nem tudom olyan furán néz a szemembe olyan, hogy is mondjam.. hogy ezt gondolom: úristen, hogy tud így nézni? 🤩 olyan gyönyörűek a szemei..
Legutóbb is óvatosan nézegettem a nadrágját ahol a pénisze van, nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen neki.. illetve legutóbb amikor tervben volt a baráti összejövetel egy programra akkor megkérdezte tőlem, hogy megyek én is? Meg amikor mondtam neki, (mert olyan téma volt) hogy nagyon féltékeny a párom akkor azt mondta, hogy megérti, hogy féltékeny.
Szerintetek tetszem neki? Illetve beleszerethettem? Alig várom, hogy megint talizzunk vele.. 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!