Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felek belevagni egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek belevagni egy kapcsolatba. Van itt akinek jol sult el, hogy beleszeretett a legjobb baratjaba?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk joban egy fiuval, az egyik legjobb baratom. mindig megbeszeltunk mindent, sose voltak titkaink egymas elott. neki az elmult harom evben nem volt kapcsolata, csak egyejszakas kalandjai, nekem egy 10 honapos kapcsolatom volt. soha nem voltam feltekeny a lanyokra akikkel kavart, epp ezert nagyon furcsa nekem a mostani helyzet, mert teljesen uj, nem gondoltam, hogy igy alakulhat. aludtunk mar egyutt korabban is, de azon kivul, hogy atkarolt alvas kozben semmi nem tortent. legutobb viszont beprobalkozott, es en hagytam is, lefekudtunk. nagyon jo volt, sokkal jobb mint eddig barkivel. azota meg ket alkalommal tortent ez meg. azota rosszul vagyok ha velem van es csipog a telefonja, es akaratlanul is latom, hogy egy csaj irt neki. elmondasa szerint amiota velem volt, nem tud ugy nezni mas lanyokra, es koze sem volt mas lanyokhoz. nagyon regota vagyott ram, es szinte el sem hiszi, hogy most ez tortenik. vagyis ezt mondja. nekem tobbet jelentenek ezek az alkalmak, en nem tudom a szexet es az erzelmeket kulon valasztani, tobbet erzek iranta. es rajta is ugy latom, mintha igy erezne. tok nagy aldozatokat megtesz, es hat latom azt is, hogy milyen oromet okoz neki csak az osszebujas, oleles is.

szemelyisegre is nagyon szeretem, vicces, okos, csodas srac, de fogalmam sincs mennyi jovonk lenne. neha ugy erzem, hogy az egesz eletemet el tudom kepzelni mellette, neha meg ugy, hogy a kicsit nyers modora, meg a tul kemeny felfogasa kiakaszt, meg tud bantani, akaratlanul is. es ott van az is, hogy ha jarnank, es szakitanank, soha nem tudjuk helyrehozni a baratsagunkat. viszont legjobb baratnom szerint, a baratsagot mar most fujhatjuk, mert ez nem az.

a sraccalha beszelunk rola, ezt igy vhogy mindig keruljuk. csak szo van arrol, hogy egyikunk sem szeretne, ha mas lenne a masikunk eleteben, es hogy ahogy vagyunk neha, az mar tobbnek tunik mint baratsag, de nincs szo arrol, hogy most mi is van akkor. tudom, az lenne az okos ha bedobnam a temat, de felek, hogy milyen lenne jarni vele. egyebkent o mar tobbszor mondta, hogy szeretlek, de hat kitudja milyen ertelemben.

2017. júl. 8. 21:34
 1/4 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy barátok vagytok / voltatok, az csak egy erős alap lehet egy jó kapcsolathoz.A lényeg, hogy sürgősen szüntesd meg ezt az állapotot és tisztázd, h akkor most milyen kapcsolat is van köztetek!
2017. júl. 10. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi lassan négy éve vagyunk együtt. Én is nagyon aggódtam az elején, de aztán vannak olyan helyzetek, amikben vagy az mondod próbáljuk meg, vagy azt hogy ne, de ez utóbbi helyzetben sem valószínű, hogy megmarad a barátság.

Nekünk eddig bejött.

2017. júl. 10. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
11 év, két gyerek. Bevált:)
2018. jan. 12. 20:03
 4/4 szvillő válasza:
14 év, 3 gyerek! Nekünk is bevált!
2018. márc. 16. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!