Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme évek óta a legjobb barátom, dee én vele szeretném leélni az életemet…..voltak gyenge probalkozásaim, hogy adjam a tudtára h nekem ő életem szerelme?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt mikor megismertem én akkor is nagyon szerelmes voltam belé deeeaztán csak egyre jobban……volt h párszor még csokoloztunk is, szerintetetek h valjak neki színt vagy mit tegyek? 22 éves vagyok2022. nov. 3. 21:32
1/4 anonim válasza:
Akárhogy csinálod, csak önmagad legyél, és biztos sikerülni fog szóval ne félj
2/4 anonim válasza:
Akárhogy is csinálod, ha ő is benne lenne, akkor a legbénább módon is igent mond. És fordítva ugyanez
3/4 anonim válasza:
Lehetőleg úgy, hogy ne mondd egy mondatba bele ötször, hogy "életem szerelme". Lehet ám egy kicsit változatosabban, választékosabban is fogalmazni, ill. kimutatni is. A fogalmazásod olyan max. 14 évesének felel meg, de abból is a bénábbnak. Bocs. De mentségedre legyen mondva, hogy tinirovatba írtál - kivéve, ha ennek az az oka, hogy tinivel kezdtél ki.
Szerintem ha a csókolózásig eljutottatok, akkor sínen vagytok, hívd meg randira, mondd el neki, egy csók után, hogy neked ő azért többet jelent egy barátnál, és figyeld, hogy reagál. Ne nyomulj, ne rohand le, és ha örül neki, akkor még egy csók, és túl akkor az már azt jelenti, hogy kölcsönös, és nem csak barátság fékezett habzású extrával.
4/4 anonim válasza:
Ha életed szerelme lenne, nem barátkozna veled és húzná az agyad, hanem már egy pár lennétek. Persze lehet hogy ez csak rajtad múlik, akkor viszont hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!