Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet arra reagálni, ha a párom szerelmes a legjobb barátjába?
3 éve vagyunk egy pár, nyáron kérte meg a kezem.
Tényleg minden tökéletes volt.
Szeptemberben voltunk egy családi ebéden, ott a tesója megjegyezte, hogy "hazajött az Anna amúgy". Kérdeztem, ő kicsoda? Mondta a vőlegényem, hogy régen nagyon jóban voltak, legjobb barátok szinte, de aztán a lány külföldre ment és megszakadt a barátság, ennyi. Velem is volt már ilyen, sosem hazudott, ennyiben is maradt ez. Rá pár napra mondta, hogy írt neki az Anna és majd elmennek kávézni valamelyik nap munka után, de ebben sem volt semmi nekem, főleg, hogy mondta, hogy majd engem is bemutat neki.
Azóta Anna a baráti társaság része lett újból, szimpatikus volt az első perctől.
Tegnap találkoztam egy barátnőmmel, ő is benne vannak a társaságban és mondta, hogy ő nem tudna ennyire közvetlen lenni vele, azok után, ami volt. Én azt hittem, arra gondol, hogy 5 évig senki nem hallott felőle, de nem... Kiderült, hogy az Anna a párom első szerelme volt, gimitől kezdve ment közöttük a macska-egér játék, hol együtt voltak, hol külön. A párom szaladt utána állandóan, a lány hol elküldte, hol odavolt érte. Végül emiatt is ment el külföldre tanulni, hogy a távolság segítsen ezen. Mert normális párként nem funkcionáltak, de egymástól sem tudtak távol lenni itthon. A párom 2 évig a padlón volt, utána jöttem én. És, hogy ha az Anna hívta el kávézni, legyek résen, mert biztos nem ok nélkül tette...
Beszéltem reggel a párommal erről, hogy ez igaz-e, tényleg volt közöttük valami? Ő pedig elmondta, hogy igen, de annak vége már. Megkérdeztem, hogy szereti-e még, mire az volt a válasz, hogy igen, de ez már nem egy lángoló szerelem, én vagyok a társa, a párja, de vannak szerelmek, érzelmek, amik sosem múlnak el, és az Anna iránt ő ezt érzi. Összevesztünk, eljöttem a szüleimhez hétvégére.
Nekem ez egyszerűen megalázó. Hogy ezt így beismerni és még ezek után keresi is a társaságát.
Vagy ez tényleg egészséges és megszokott dolog? Hogy ő még szereti az exét, azzal indokolva, hogy ő volt az első szerelme?
Nekem előtte nem nagyon volt semmi komoly, őt mondanám az első szerelmemnek.
Nehéz ügy...Ha a lány nem jött volna vissza, akkor mondanám, hogy ne foglalkozz vele, de így...
Esetleg várj egy kicsit, figyeld meg, hogy hogyan viselkednek egymás társaságában. Bár, szerintem a párod még mindig oda van érte, igazából be is vallotta neked. Magadban kell eldöntened, hogy megér-e a kapcsolat annyit, hogy küzdj, vagy távozol inkább.
Az a baj, hogy nekem elsőre tényleg szimpatikus volt, kicsit olyan fajta lány, aki jóban van mindenkivel, aki könnyen a társaság középpontja lesz.
A barátnőm, aki ismeri igazából általános iskolás koruk óta, mondta, hogy inkább olyan, akibe a társaság férfitagjai kicsit mindig is belezúgnak. Ő pedig ezt kihasználja, elmondta, hogy az évek alatt a társaságból mindenkivel volt együtt, vagy így, vagy úgy.
Szeretnél örökre második lenni?
Szeretnél abban a tudatban élni, hogy minél többet találkoznak, annál jobban összemelegednek és ha van benne tisztesség és nem csal meg, akkor is egy darab belőle mindig a lanyé lesz?
És:akarsz abban a tudatban élni, hogy bármikor megcsalhat?
Te döntesz.
Nem normális! Nekem is voltak szerelmeim, NAGY szerelmeim, mégis ha megkérdezné bárki, hogy szerelmes vagyok-e még beléjük nem kell handabandáznom: NEM, nem vagyok, elmúlt, túl vagyok rajta. Ő nincs túl rajta, vonzódik hozzá, nem kellene vele időt töltenie. Szerintem az exekkel csak akkor etikus kapcsolatot, barátságot ápolni, ha 0 vonzalmad van már felé. Szerintem veled kellene foglalkozia a csajt meg leoffolnia, ha téged akar feleségnek. Az más kérdés, hogy lehet nem akar, és most ezzel fog kislisszolni a "karmaid közül", mert meggondolta magát, csak nem képes telibe mondani...
De a pletykás barátnődet építsd le! Ez csak az ő féltékeny, kisebrendűsködésű csacsogása, ne az ő szavai alapján gondolkozz, a párod viselkedése érdekeljen.
Nem pletykás egyáltalán.
Nem is csacsogni akart, mondta, hogy ő azóta gondolkozik, hogy ezt elmondja, mióta tudta, hogy a lány hazajött.
"mondta, hogy inkább olyan, akibe a társaság férfitagjai kicsit mindig is belezúgnak." - de, ez rohadtul fecsegés, csacsogás, honnan ismerné ő a teljes férfitársaság lelki életét?
De mind1 is, ne ezzel foglalkozz már. Azzal foglalkozz, hogy a párod most veled akar-e foglalkozni, vagy azóta is bandázik a "faluban".
"honnan ismerné ő a teljes férfitársaság lelki életét?"
Mert gimi óta egy társaság, együtt nőttek fel.
Ha ő nem szól, akkor továbbra is teljesen vakon lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!