Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Ha annyira szerelmes lenne a barátjába, akkor nem lenne féltékeny, nem?
Kellemetlen szituáció.. Igazából 3 lehetőséged van ezek közül neked kell tudni melyiket tartod elfogadhatónak.
1.Nem foglalkozol vele, hogy kapcsolata van és megbeszéled vele a dolgot, nyíltan. Tehát elmondod neki, hogy viszonyulsz hozzá és ha akar valamit zárja le a mostani kapcsolatát.
2.Nem foglalkozol a féltékenykedésével és keresel magadnak egy másik lányt aki szabad.
3.Hagyod menjen tovább az a játék, hogy ő fétltékenykedik miközben kapcsolata van és téged lebeszél más lányokról.
Vagy esetleg 4-ik lehetősségként még felmerülhet az is, hogy simán csak nyomulsz rá és ő vagy megcsalja a barátját veled vagy nem. Én személ szerint a 3-ik és 4-ik opciót nem nagyon javasolnám. A legtisztább a 2-ik lenne, de ha amúgy is beléd van zúgva akkor úgyse lesz hosszú jövője a jelenlegi kapcsolatának, szóval talán még az 1-es opció elfogadható.
Köszi a segítséget!:)
2. valaszolo: igen ezen már én is gondolkodtam, hogy csak jól esik neki, hogy bókolok neki és hogy tetszik nekem. Csak sokszor adódik olyan helyzet, amikor érzem, hogy ő is többet érez...amúgy biztos forrásból tudom, hogy elég rossz már a kapcsolatuk és szexelni is nagyon ritkán szoktak
Azért ez vicces kissé, hogy bedurcizik rád, hogy találkozol valakivel, miközben ő a foglalt, nem te. :D
Tuti van itt valami a részéről. Gondolom csak a megszokás vagy egyéb konkrét indok miatt nem lép le a pasijától. Vagy szereti őt, csak valami miatt laposodott a dolog és tőled kapja meg a pillanatnyi flörtöt és visszajelzést hogy ő jó csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!