Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a tesóm barátjába. Mit tegyek?
Fura az egész. Nyilván, a mi kapcsolatunkban sem működik minden 100%-osan, hazudik is, aki azt mondja, hogy igen, de eszem ágában nem lenne a barátnőm húgának olyanokat mondani, hogy nem bízom a nővérében, meg csak a gyerek miatt vagyok vele... már ne is haragudj, és tévedésből se vedd magadra, de mi köze hozzá?
Egyébként, ha jót akarsz, szerintem lépj túl rajta, keress mást, mert csúnya családi viszonyok alakulhatnak ki abból, ha összejönnél vele.
nővéred megcsalta? úgy hogy már megvolt a pici?
szép kis család...
Megkérdezted, hogy mit tegyél. Én csak a magam nevében tudok beszélni, de szerintem én erre is válaszoltam, azon felül, hogy elmondtam a véleményemet a nővéred barátjáról. Attól, hogy nem tetszik az, amit a tükörben látsz, még nem feltétlenül a tükör a rossz. Mégis mit kellett volna mondanunk, ha az a verzió, hogy tegyél le róla, nem tetszik Neked?
Azt, hogy beszéld ezt meg velük? Gyönyörű történet lenne, a tesód valószínűleg mindent elkövetne, hogy tévedésből se találkozzatok- teljesen jogosan, teszem hozzá- bár ez nyilván a korodnál fogva már nem jelent annyit.
Azt, hogy közöld csak a barátjával, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem? Valóban jól hangzik, bár részéről nyilván ehhez is gyomor kell, plusz, ha kiderül, és ki fog derülni, sajnos, amiről két ember tud, az már nem titok, finoman szólva sem leszel a család kedvence.
Nézd, én alapvetően azért vagyok fent ezen az oldalon, hogy látatlanban is segítsek másoknak, és hidd el, hogy nem azért írtam azt, hogy lépj túl rajta, mert ezt a legkönnyebb írni. Van ráció abban, amit mondasz, viszont nem ennyire sarkos a helyzet, vagy ha így látod, valószínűleg nem volt még komolyabb szerelmi kapcsolatod. Csak arra kérlek, hogy a saját jól felfogott érdekedben gondold végig, hogy mik az alternatívák, nézd meg, hogy melyiknek mi a következménye, és aszerint dönts, hogy melyik szimpatikus Neked. Nekem aztán édesmindegy, hogy döntesz, az én életemet az sem befolyásolná, ha a nővéred barátjának az apjával akarnál összejönni, csak gondolj bele, hogy Te tükörbe tudnál-e nézni azzal a tudattal, hogy a nővéredet a barátja veled csalja. Ha ezt a kérdést meg tudod válaszolni magadnak, tárgytalan az egész. És még valami: egy másodpercig se hidd, hogy a tesódék kapcsolata örök életű lesz, mert ha csak nem történik valami csoda, pár éven belül szétmennek, gyerek ide vagy oda. Ennek ellenére talán nem a legetikusabb megoldás az, ha még rá is segítesz erre a folyamatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!