Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a tesóm barátjába. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A nővéremnekár kb 5 éve van barátja és 3 éve egy kisfiuk. Nagyon szeretem imádom őket de a barátját mégis valahogy máshogy... Rengeteget beszélgetünk meg megyünk kettesben ide oda meg mindig meséli hogy amióta a nővérem meg csalta azóta nem bízik benne és csak a pici miatt van vele meg sokszor ellenséges is a tesómmal vahy amikir bulizunk mindig hív táncolni magával meg a multkor ittasan fel szakadt a lábújja és le ragasztottam neki mert a nővérem nem akarta és meg puszilt meg dzokta mondani hogy én vagyok a legjobb csaj mert lehet velem neszélgetni és mindig van miről meg lehet velem hülyülni meg ki bírja velem napokig egy légtérben a tesómmal meg egy órát nem bír ki és mindig megyünk vásárolni ketten... Az elején nem volt baj mert akkor is el voltunk egymás nellett egész nap annyival hogy szia de egyre többet beszélgettünk meg csavarogtunk együtt és szombaton egy biliban be rugott és véletlen szájon puszilt... De már kb két hónapja érzem azt hogy bele szerettem...2015. máj. 25. 23:53
11/15 A kérdező kommentje:
És egyébként sem neked szántam hanem az olyan értelmes hozzászólászólóknak akik szerinten el sem olvastán csaj végig futották.
2015. máj. 26. 01:16
12/15 anonim válasza:
Valóban nem írtad, hogy rá akarnál mászni, viszont már maga a kérdés megléte is feltételez néminemű bizonytalanságot azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a következő lépés, és azért írtam azt, amit, hogy ne csinálj olyat, amit később megbánnál. Az ő hibája is, ez tény, de ugyanúgy inkább mindkettőtöké. Szerintem tisztázd le magadban, hogy mit is szeretnél, és ezután beszéld meg vele ezt a szájrapuszit, jobb, ha nem marad kibeszéletlen, mert valószínűleg nem véletlenül történt.
13/15 anonim válasza:
Nyilván a szerelem érzéséről nem tehetsz, mert azt aztán befolyásolni nem lehet, csak megtörténik az emberben. Az viszont már Tőled függ, hogy ebből mi lesz. Szerintem is az a legetikusabb, ha elfelejted őt (bármennyire is nehéz), és keresel egy másik srácot, akivel valóban együtt is lehetsz. Azt a szájrapuszit pedig mindenképp beszéld meg vele négyszemközt, tisztázni kell, hogy miért történt!
14/15 anonim válasza:
A szívedre halgass,ha boldog akarsz lenni. De minden döntésnek van következménye.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönök mindenkinek mindent de annyira el voltan foglalva a világommal hogy észre sem vettem hogy mások is vannak. Ez nem szerelem volt csak fel lángolás. És most nagyon boldog vagyok mert ésure vettem hogy nem róla szól az életem hanem magamról :D
2015. máj. 26. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!