Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a barátnőm barátjába. Mit csináljaak?
Ne képzelj túl sokat a dolgok mögé..
Egyszerűen csak arról van szó,hogy akartok egy jót kufircolni. Hajrá! XD
Szegény csajnak nincs szüksége ellenségekre már..:)
Amúgy én nem csinálnék semmit.Főleg nem,ha közeli barátnőmről van szó.
A sráccal meg kicsit hanyagolnám a barátságot.
Nekem furcsa az is,hogy annyira szerelmes beléd,de mégse szakít.Nem hiszem,hogy 2emberbe lehet egyszerre szerelmes lenni.Ha meg nem szerelmes a csajba hagyja ott,szegény jobbat érdemelne.
Gondolom tizenéves vagy,úgyse ő lesz a férjed..Mérlegelj,hogy mi/ki a fontosabb.
Én tükörbe nem tudnék nézni,ha rányomulnék egy barátnőm pasijára,sőt,akkor se csinálnék semmi,ha nincsenek együtt csak tudnám,hogy a barátnőm oda van érte.
Mért kéne másik pasit keresni, ha jól megvannak?
Kit érdekel hogy a barátnője mit csinál?
Szerintem tök egyszerűen hajtson rá a pasira aztán ha a pasinak ő kell akkor ennyi, ha meg a barátnő akkor még mindíg ráér utánna másik pasit keresni, nincs ebben semmi. És barátnő vagy nem barátnő az csak egy dolog, mert lehet hogy a pasit elszaladsztja a barátnőjével meg összevesznek valami hülyeségen, aztán se pasi se barátnő, barátnőből is lehet ám másikat keresni!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!