Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok apám legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok apám legjobb barátjába mit tegyek?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta ismerem, látott felnőni. Én is végig kísértem az életét. Soha nem néztem rá úgy férfiként, mindig apa legjobb barátját láttam benne.

Aztán egy alkalommal megkért, hogy vigyázzak a gyerekeire. Természetesen segítettem neki. Aztán miután haza ért a gyerekek kérték, hogy én meséljek nekik :) így ott maradtam, segítettem neki a gyerekek körül. Utána elkezdtünk beszélgetni, épp akkor voltam túl egy szakításon, ami rendesen megviselt, ő pedig egy váláson. Volt miről beszélgetni. Úgy elszaladt az idő, hogy mire észbe kaptunk, már jó késő volt. Mondta, hogy sajnálja, hogy nem tud haza vinni, viszont nem akarja, hogy ilyen későn taxival is haza menjek. Felajánlotta, hogy aludjak ott nála. Valóban nem volt kedvem taxizni így ott maradtam éjszakára. Semmi sem történt nem azért kérte, igazi úriember volt. Viszont azon az estén valami megváltozott. Sokkal többet kezdtünk el találkozni kettesben, sok időt töltöttünk együtt. A kapcsolatunk már nem az volt, mint régebben. Amikor rákérdeztem még is van kettőnk között, elmondta őszintén, hogy szerelmes, viszont nem akar fejest ugrani egy új kapcsolatba, hiszen most van túl egy váláson, és a gyerekeket is megakarja óvni. Azóta is tart ez az állapot, most már fél éve. Én is szeretem őt, de elgondolkoztam rajta, hogy meddig lehet ez titokban tartani. Mondta, hogy fél apám reakciójától, hiszen mégiscsak a kicsi lánya vagyok, hiába nőttem fel. Bennem is sok a kérdőjel, nem akarom, hogy ez a kapcsolat miatt az ő jó barátságuk megromoljon, illetve lehet, hogy sok az a 15 év ami köztünk van. És ha csak egy érzelmes pillanatunkban találtunk egymásra, amikor mind a ketten érzelmileg labilisak voltunk. Tőle azt kapom amit eddig a kapcsolataimban nem kaptam meg. Érzem, hogy szeret, de a kérdőjelek bennem vannak. Nem tudom mit tegyek, üljek le vele beszélni, hogy jó lenne ha most már felvállalnánk a kapcsolatot (ne úgy értsétek, hogy bujkálunk, mert eljárunk minden felé, csak az ismerősi, családi kör nem tudja, hogy mi van). Vagy lehet, csak egy jó szórakozás vagyok neki?

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2020. szept. 17. 12:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Menj rá!
2020. szept. 17. 12:57
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
A 15 évet még le lehet küzdeni, főleg ha már te is idősebb vagy, 25 körül legalább. De azt, hogy fater mit reagálni, kiszámíthatatlan. Tudd meg, légy vele őszinte!
2020. szept. 17. 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Naiv kis lany vagy, szerencses az oreg. Vesztegeted az idod ebből sehogy se lesz jo vilag es meg apaddal is osszevesztek majd. Stb stb. Fellengolas es a hasonlosagok egymasfelé sodortak de ez kb semmi, de majd ugy is megbanod szoval csak nyugodtan ....
2020. szept. 17. 13:18
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem a 15 év a gond. Biztos, hogy más gyerekeit akarod nevelni és nem a sajátjaid???
2020. szept. 17. 13:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt szép volt végigolvasni. :)

Figyelj, ha a gyerekeit el tudod fogadni, akkor miért ne?

Ha édesapáddal tényleg nagyon jó barátok, akkor nem fog megromlani a kapcsolatuk.

Tudod én már így 35 évesen hiszek abban, ha két embert egymásnak szántak az égiek, akkor egymásra is találnak.

2020. szept. 17. 14:09
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
En monjuk azert kivancsi lennek, hany evesek vagytok, es mennyi a fater?
2020. szept. 17. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Én meg lehet, hogy bunkó vagyok, de mivel voltam játékszere tizenikszévvel idősebb hapsinak, nem hiszek az ilyen égiek egymásnak szántak mesékben. Fiatal vagy, csinos és naiv. Beültetett a hintába. Neki csak élveznie kell.
2020. szept. 17. 14:30
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Én 26 vagyok, ő 41, Apu pedig 50 éves.

A gyerekek nem vele élnek életvitel szerűen, de nagyon sokat vannak vele. Nekem nem okozz problémát, hogy vannak gyerekei, szeretem a gyerekeket, jó tudom nem tudhatom, hogy hosszú távon milyen hatással lenne a kapcsolatunkra, de én úgy gondlom ez nem okozhat problémát az én részemről.

2020. szept. 17. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem lehet belole valami siman. 41-26 az full valid, nem vagy mar kislany. Persze lehet apad ki fog akadni, szoval nem baj ha amig komolyra nem fordul a dolog, addig titkoljatok.
2020. szept. 17. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
te már felnőtt nő vagy életkorod alapján, a pasi meg nem apád korabeli egyáltalán. Viszont a kiírásodból látszik hogy nagyon éretlen vagy, mintha még nem váltál volna le a szüleidről. Van neked önálkló jövedelmed, karriered? Van hol laknod egyedül, egyedül vezeted a háztartást, ügyeid intézését, dolgaidat? Ha azt vesszük, a te korodban már végzettség, meló, házasság és mondjuk egy gyerek szülése is reális lenne már mondjuk egy korodbelitől. Nagyon önállótlan és önbizalomhiányos is vagy, nem jó így bárkit is választani, mert ha összeszeded magad, lehet hogy tök más lenne az ízlésed. Mindig úgy kell párt keresni, hogy életünk legjobb passzában vagyunk, kiegyensúlyozottak és jól haladunka céljaink felé. Mert így csak a magadhoz való pasikat fogod keresni akik szintén ilyenek. Most mindketten elég szánalmas helyzetben vagytok, illetve neki növeled az egóját, hogy lám, 26 éves kiscsaj is összejött neki...amőgy meg ha nem vagy elég érett nő, nem leszel a szemében vonzó nőként, csak a fiatalságod és a fiatalkori naivitás, kedvesség és alázatosség vonzza benned. Onnantól számítasz igazi nőnek, hogy nem félsz a pasidtól mit goindol rólad, független vagy tőle is és simán a szemébe mered mondani ha hülye...de most még apucitól is félsz és a pasasnak is nagyon megakarsz felelni...
2020. szept. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!