Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet arra reagálni, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet arra reagálni, ha a párom szerelmes a legjobb barátjába?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk egy pár, nyáron kérte meg a kezem.

Tényleg minden tökéletes volt.

Szeptemberben voltunk egy családi ebéden, ott a tesója megjegyezte, hogy "hazajött az Anna amúgy". Kérdeztem, ő kicsoda? Mondta a vőlegényem, hogy régen nagyon jóban voltak, legjobb barátok szinte, de aztán a lány külföldre ment és megszakadt a barátság, ennyi. Velem is volt már ilyen, sosem hazudott, ennyiben is maradt ez. Rá pár napra mondta, hogy írt neki az Anna és majd elmennek kávézni valamelyik nap munka után, de ebben sem volt semmi nekem, főleg, hogy mondta, hogy majd engem is bemutat neki.

Azóta Anna a baráti társaság része lett újból, szimpatikus volt az első perctől.

Tegnap találkoztam egy barátnőmmel, ő is benne vannak a társaságban és mondta, hogy ő nem tudna ennyire közvetlen lenni vele, azok után, ami volt. Én azt hittem, arra gondol, hogy 5 évig senki nem hallott felőle, de nem... Kiderült, hogy az Anna a párom első szerelme volt, gimitől kezdve ment közöttük a macska-egér játék, hol együtt voltak, hol külön. A párom szaladt utána állandóan, a lány hol elküldte, hol odavolt érte. Végül emiatt is ment el külföldre tanulni, hogy a távolság segítsen ezen. Mert normális párként nem funkcionáltak, de egymástól sem tudtak távol lenni itthon. A párom 2 évig a padlón volt, utána jöttem én. És, hogy ha az Anna hívta el kávézni, legyek résen, mert biztos nem ok nélkül tette...

Beszéltem reggel a párommal erről, hogy ez igaz-e, tényleg volt közöttük valami? Ő pedig elmondta, hogy igen, de annak vége már. Megkérdeztem, hogy szereti-e még, mire az volt a válasz, hogy igen, de ez már nem egy lángoló szerelem, én vagyok a társa, a párja, de vannak szerelmek, érzelmek, amik sosem múlnak el, és az Anna iránt ő ezt érzi. Összevesztünk, eljöttem a szüleimhez hétvégére.

Nekem ez egyszerűen megalázó. Hogy ezt így beismerni és még ezek után keresi is a társaságát.

Vagy ez tényleg egészséges és megszokott dolog? Hogy ő még szereti az exét, azzal indokolva, hogy ő volt az első szerelme?

Nekem előtte nem nagyon volt semmi komoly, őt mondanám az első szerelmemnek.

ma 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozni tudok az egyik korábbi válaszolóhoz: voltak nekem is elsöprő szerelmeim, mindenen túlmutató érzelmekkel, de vége lett. Már nem szeretem őket, ha mindennap szembejönnének velem az utcán vagy a munkahelyemen vagy akárhol, akkor sem mozdulna meg bennem semmi irántuk. Mert én a JELENLEGI párom szeretem, nem az exeket. Szerintem nincs olyan, hogy az első szerelmed örökké szereted, mert egyszerűen nincs. Vagy túllépsz valakin szakítás után, vagy nem. Én túlléptem. A te vőlegényed(?) nem tette.

Számomra ez nem lenne elfogadható. Az én jövendőbelim ne mondja azt, hogy egy más random nőt szeret. Testvérét, anyját persze, de ilyen minőségben idegent? Nem. Nem tudnék ezzel együttélni. Én csak olyanhoz tudnék hozzámenni, akinek ÉN vagyok az egyetlen, az igazi. Nem csak valaki, akit SZINTÉN szeret, a másik XY meg a ZW meg a KJG mellett. Én egyetlen akarnék lenni az oltár előtt.

Neked kell eldöntened, hogy ez számodra mennyire fér bele. De csak hogy tudd: nem az a normális, hogy az ember évekkel később (sem) képes elengedni az első, vagy akárhányadik, de volt szerelmét.

ma 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#8 te hoztad fel ezt a butaságot, erre te szereled le a kérdezőt, hogy nem ez a lényeg...

Szerintem se pletykás amúgy a barátnőd, én is örülnék, ha elmondaná. Inkább csendben nézze végig, ahogy az a kettő elvan egymással? Az aztán a barátnő....

ma 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Ebben a sztoriban te vagy a szamàr...
ma 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!