Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Lady Gagaba!Mit tehetnék?
Sziasztok!Pár hónapja elkezdett elég komolyan érdekelni az énekesnő és úgy érzem már pár hete,hogy szerelmes lettem belé.Nagyon vonzó nő és bejön a stílusa is.Tegnap előtt vele álmodtam,és ez még jobban megerősítette bennem azt a tudatot,hogy beleszerettem...Nem tudom küzdeni az érzéseim ellen,de ugyanakkor annyira rossz,hogy én fülig szerelmes vagyok belé,ő meg azt sem tudja hogy létezek...de hát ilyen ez a szerelem vagy mit szoktak mondanixdd
18/F
#14 Jó, akkor fordítsuk komolyra! Mégis milyen választ vártál a kérdésedre?
Eltudsz képzelni egy olyan válasz aminek segítségével össze jöhetnél Lady Gagával vagy mi??
15.
Talán azt, hogy
"De ne add még fel
Hisz álmodhatsz minden éjjel!"
17.
Nem, nem az. Csak egy pózőr bohóc, aki néha csinál pogány dolgokat is, ha épp azt érzi, hogy ez menő vagy legalább figyelemfelkeltő lesz.
Ez nem szerelem, hanem rajongás. ha szerelemnek hiszed, az óriási tévedés.
Láss tisztán....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!