Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy egy teljesen más típusú lányba/srácba szeretettek meg, mint akit az ideálotoknak gondoltatok?

Figyelt kérdés

Ugye, mindenkinek van egy "típusa", például kék szemű, alacsony,hosszú haj vagy magas, helyes, szőke stb.

Ennek ellenére ha találkozol egy olyasvalakivel akire egyáltalán nem (vagy részben nem) illik az elképzelésed, mégis azt érzed, hogy nem érdekel. Fordult már elő veletek ilyen? Mennyire volt nagy "eltérés" a között, amit idealizáltatok és a között, ahogyan az illető tényleg kinézett?

febr. 17. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ideálom. Nem, nincs mindenkinek típusa.

De tök más féle alakokba szerettem vele. Az intelligencia alap. Az, hogy azt mire használja, lehet sokféle...

febr. 17. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Idővel úgyis kiütközik hogy nem az eseted. Miután elmúlik a szerelem, vagy rájön a párod, vagy jön valaki aki az eseted és össze is tudsz vele jönni, akkor minden borul.
febr. 17. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem aki felnőttként gondolkodik, az egy idő után rájön, hogy nincs olyan, hogy ideál. Az többnyire csak külső jegyek összessége és nagyon felszínes. Ha megszeretsz valakit, az egész embert szereted, úgy, ahogy van, nem csak a külsejét.
febr. 17. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerült beleszeretni valakibe, akitől a legtöbb ember undorodva elfordul. Soha nem hittem volna, mert kb.a fiatal Harrison Fordnál kezdődik az ideálom. Amúgy meg a tekintete legalább olyan szép, mint Harrison Fordé. A mosolyát imádom. És volt néhány mondata, amit nem fogok elfelejteni soha.
febr. 17. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ideál a magas, mackósabb, barna hajú és barna szemű motoros pasi. Erre leghosszabb kapcsolatom egy szőke, kékszemű, jogsi nélküli punk sráccal, majd egy alacsony, vékony, barnahajú, zöldszemű goás pasival volt. Nem minden a kinézet.
febr. 17. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
5. Lerugott babetas motoros pasi 110 kilo torpe az esetem es meg is 130 kilos majdnem torpe jott be.
tegnapelőtt 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak természetileg.
tegnapelőtt 08:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!