Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hogy felejtsem el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy felejtsem el neki?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel.

9 évvel fiatalabb nálam,van egy 7 éves fia.

Nekem egy 10 éves lányom van,aki minden héten 3 napot nálam tölt el.

Szeretem a nőt, okos,meleg szívű, érzéki,a szex is szuper vele.

Eddig minden rendben volt de akárhányszor iszik,mindig veszekszik velem.

Más férfiakkal flörtöl, nemrég egy baráti összejövetelen az én jelenlétemben, egy asztalnál ülve, más férfinak énekelt, mással beszélgetett. Ezért később kapott egy kisebb pofont.

Mult héten is más férfival volt étteremben, aki állítólag csak a haverja.

Tegnap is összevesztünk.

Mondtam neki hogy bármit mondhat ,csak a lányomat hagyja békén, azt nem viselem el.

Ő egy picit ittas állapotban volt ,de nem túlzottan.

Olyan szinten sértő volt az, ahogy a lányomról beszélt hogy inkább eljöttem haza mert nem akartam bántani.

Azt mondta hogy kövér kva, olyan mint az anyja, f..szopo, nyugodtan b..sszam meg ,stb.

Én még sosem hallottam nőt így beszélni. ( nem roma származású.)

Mielőtt elmentem ,a virágot is a fejemhez akarta vágni, vazaval együtt,hála Istennek nem talált el.

Ha nem iszik,nagyon kedves, gondoskodó.

Szinte minden nap láttuk egymást.

Minden nap főzött, én is ott ettem, ott aludtam amiért hálás vagyok.

Irodai munkát végzett,diplomája van,nem egy buta nő, de mégis olyan szintre lesüllyedt a szememben hogy nem tudom mit tegyek.

Ez egy toxikus kapcsolatnak ígérkezik de sok pozitív tulajdonsaga van , szeretem és nem akarok nélküle lenni.

A lányom a legfontosabb az életemben,vele is eddig mindig szépen viselkedett , gondoskodott róla, ugyanúgy mint a saját gyerekèről.

Azt mondta,reméli reggelre meghalok,utal,és fent már említettem hogy a lanyomrol miket mondott.

Soha senkinek nem bocsajtanam ezt meg,de most mégis gondolkodok hogy neki elfelejtsem a történteket.

Reggel egy üzenetet írt amiben bocsánatot kért,és azt írta hogy szeret és velem szeretne lenni.

tegnapelőtt 13:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
52%
Első :)
tegnapelőtt 13:50
 2/27 anonim ***** válasza:
96%

Te csak ne beszélj rá mert:

1) Megpofoztad.

2) Annak ellenére, hogy mit csinál, mond te vele vagy.

Összegzés:

Ugyanolyan proli verekedős nulla vagy mint ő. Szegény gyereked!

3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok semmik. Te pofozkodsz, ő meg egy iszákos alpári nő. Megérdemlitek egymást.
 4/27 A kérdező kommentje:

Szeretem.

Mondtam hogy minden nap főz, dolgozik, okos,gyönyörű, kedves,tiszta, ápolt, gondoskodó,humoros, érzéki.

Szeretek vele lenni.

Sajnos az a pofon elcsattant de tényleg úgy viselkedett mint egy ....,és nem zavarta hogy ott voltam mellette.

Vele képzelem el a jövőm, szeretném ha egy család lennénk de amiket mondott....

Nem tudom mit tegyek.

tegnapelőtt 13:53
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem megérdemlitek egymást. Te megütöd azért, mert más férfival BESZÉLGETETT, ő meg leqrvázza a 10 éves gyerekedet. Lehet, hogy nem vagytok roma származásúak, de viselkedés alapján együgyű prolik vagytok mindketten.
tegnapelőtt 13:54
 6/27 A kérdező kommentje:

Hogy beszélhet egy nő ilyen csúnyán egy másik ember gyerekéről? Egy 10 éves lányról?

B..szam meg, kva, stb...

Ezert egy férfit fél holtra vernek, őt egy szóval sem bántottam, eljöttem haza de nem tudom hogy el-e tudom felejteni.

tegnapelőtt 13:55
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
A gyereked kéne nézni és nem kitenni alkesz, proli nőnek aki gyűlöli és bármikor megverné. De mivel te ugyanolyan proli verekedős szarházi vagy így neked mindegy, hogy tőled kap, vagy tőle kap a gyereked és az sem számít, hogy milyen példát mutatsz neki. Exed helyében kérném a bíróságot, hogy többé ne láthasd a gyereket. Az övét meg remélem elviszi a gyámhatóság, vagy ex férje.
tegnapelőtt 13:56
 8/27 A kérdező kommentje:

5,nem beszélgetett.

Kézen fogva énekelt neki,flörtölt, táncolt.

Amikor később számon kértem,azt mondta hogy azt csinál amit akar.

Akkor pattant el a húr, sajnos.

tegnapelőtt 13:56
 9/27 A kérdező kommentje:

7. Sosem bántottam a gyerekemet.

Az ő gyereke sincs bantva, és egy aranyos kisgyerek akinek mindene megvan.

A barátnőm nem alkesz, nem iszik minden nap.

Max heti 1x, pár pohár bort.

tegnapelőtt 13:58
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Neked egy luvnya kell. Normális nő nem jó mert gondolom nem vállal be olyan beteg dolgokat az ágyban mint ő. Nos marha igénytelen vagy és egoista ha tovább maradsz vele, hagyod, hogy a lányod bántsa.
tegnapelőtt 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!