Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből kapcsolat majd?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből kapcsolat majd? Vagy végleg felejtsem el?

Figyelt kérdés

Szeptember vége felé jött dolgozni hozzánk egy lány a gyárba, mindig mosolygott rám mint én is rá és viccelődtünk is hozta nekem a anyagot hogy tudjak dolgozni de én mondtam nem kellet volna oda mentem volna érte de mondta unatkozott (mindig engem szolgált csak ki). Mondta mosolyogva hogy kikapok meg volt hogy nekem jött én meg kérdeztem ez mi volt ő azt mondta megszédült, a dolgozok is látták hogy nagyon alakul valami meg rázta nekem a seggét, oda is jött hozzám ahol dolgozok és könyökölt. Mondta az egyik kolléga dorombol nekem ez a cicus a lánynak is tetszett. Haza fele is szokott úgy ülni a buszon hogy kicsit lejjebb csúszik az ülésen meg mikkor szált fel a buszra akkor az egyik újával meg fogta a hajam, én meg a kezemet oda tettem hogy üljön bele de azt mondta mosolyogva hogy látta ám.

Első nap meg keresett facebookon és be jelölt és írt, kérdeztem tőle hogy honnan tudta meg a nevemet falaki mondta azt mondta hogy keresztnevemet és a lakhelyemet be írta és úgy ki dobott.

Sajnos 2x volt csak éjszakás és mindig csak két napot jött és ki rúgták, de mondta mikkor volt leadni a pólókat látott engem mert azt mondta ő mindent lát. mondtam neki meg kedveltem azt mondta ez aranyos

Írtam neki Azt mondták a külső cégesek is jöhetnek a céges buliba

Kár te már nem leszel ott 🙁

Ő is szomorú volt

Mondtam neki milyen jó lenne talizni ő ezt írta vissza, Hát majd egyszer összefutunk valahol.

Sajnos van neki barátja 4 honnapja már.

ma 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Egófényezésre tökéletes jelölt vagy egyelőre, de ha jó nagy ribizli akkor a szeretője lehetsz és te is Ribizli leszel.
ma 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy melyik gyár az, ahol unatkozni lehet munkaidőben? Én is szívesen unatkoznék és vihorásznék.
ma 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Flörtögettetek, semmi sem történt köztetek. Ha van pasija akkor ez a hajó már elment. A válasza kétféleképpen értelmezhető: cuki vagy, de most hagyjál békén vagy felhívás, hogy lépjél pupák. Hogy melyik csak úgy tudod meg, ha összeszeded a tökeid. Azt írnám vissza: s mi lenne ha nem bíznánk a véletlenre? Ha megkérdezi hogy érted, akkor visszaírnék fussunk össze x helyen y-kor.
ma 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:

De lehetne komoly kapcsolat belőle?

Mondta volt már olyan kapcsolata a férfi verte.

Mikor még a gyárban dolgozott elrakták távolabb tőlem máshová is be tudják e tanítani de ott nem akart dolgozni úgy csinált mint ha nem menne neki de ott is figyelt engem, közelében nagyon ügyesen dolgozott.

ma 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes olyan nőnél próbálkozni, aki kapcsolatban él, mert még ha össze is jön, melletted is ugyanezt fogja tenni.
ma 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!