Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel de nekem nagyon hiányzik legszívesebben úgy rá írnék de tudom hogy hiába ti mit tennétek ilyenkor? Volt már valaki ilyen helyzetbe? Hogy felejtsem el? 2 és fél éves kapcsolat .
En epp ebben a helyzetben vagyok. Kicsit több, mint egy hónapja lett vege. Csak fel évig tartott, de addig elég intenzíven, számomra meg mindig nem tisztázódott miert lett vege. Azóta kerestem egyszer részegen, ami megsúgom hiba volt, semmire nem mentem vele. Egészen addig a pillanatig (amíg meg részegen is lepattintott) nagyon remenykedtem, minden nap késztetést éreztem ra, hogy rairjak. Mióta az az eset történt, egy hete kb, mar jobban erzem magam, ugy ahogy, de meg mindig nagyon rossz. Ma például beteg vagyok, egesz nap fekszem, semmi dolgom úgyhogy nagyon sokszor eszembe jut. Amit tanácsoknak tudok, hogy ne nézegesd öt sehol (Facebook stb), mert csak ront a helyzeten, ne keresd, ha valamit akar majd ugyis keres es kosd le magad, hogy eszedbe se jusson. Ezt megteheted bármivel, belemerulsz a tanulásba, munkába, uj sport, uj könyvek, sorozatnezes (nekem ez segített a legjobban), esetleg vasarolgatas, baratok, buli (de ezt nem igazán javaslom), család. Ezek segítenek, hogy ne gondolj ra állandóan es egy idő múlva elmulik. Elfog múlni, nekem is volt ket eves kapcsolatom, azt hittem soha nem felejtem el, de ma mar eszembe se jut. Tényleg idő kérdése az egesz. Az emberek ott rontják el, hogy nem adnak maguknak elég idot, azt hiszik egy hónap alatt tul lehet rajta lenni, pedig sokszor hónapok, évek kellenek hozza. Esetleg megpróbálhatsz ismerkedni is, hatha meg ismersz valakit aki felkelti az erdeklodesed.
Kitartást neked es magamnak is, ne aggódj, tul fogjuk élni, csak ne keresd. Ha esetleg a sors is neked szánta, ugyis lesz meg lehetőséged, ha pedig nem, akkor ugyis elfelejted idővel. :)
(Sajna en meg egy suliba is járok vele, úgyhogy szuper.)
Tul leszünk rajta.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!