Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valamit titkol szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit titkol szerintetek? Vagy mi oka volt eddig nem elmondani?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap feljött kettőnk között szóba az egyik ismerősöm. A beszélgetés vége viszont érdekes irányt vett, mert elmondta, hogy habár hivatalosan nem voltak együtt, rendszeresen lefeküdt vele.

Nem arról van szó, hogy én minden nőügyéről tudni akarok. Csak azért érdekes, mert sokszor találkoztunk vele, többször előfordult, hogy egy-két szót beszéltünk az illetőről, de ezt éppen még sosem mondta el. Most is gyakorlatilag véletlenül derült ki és ami a legérdekesebb volt, hogy most is látszott rajta, hogy zavarja, hogy kibukott a dolog.

Most már csak azt nem, hogy vajon miért.

Szerintetek valami titkol? 3 éve vagyunk együtt és nem értem, hogy egy ilyet dolgot miért nem mondott nekem el, főleg hogy nem is egyszeri dolog volt.

28/N 34/F

2017. szept. 16. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent tudnod. Látod, jobb lett volna, ha nem tudod.
2017. szept. 16. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha hivatalosan nem voltak együtt csak rendszeresen lefeküdt Vele, akkor szexkapcsolat volt közöttük. Lehet,hogy akkor nem voltak függetlenek, vagy csak egyszerűen nem büszke a párod arra,hogy belement egy ilyen viszonyba.

Erről nem mindenki beszél szívesen, sőt,ezek nagy része titkos kapcsolat.

2017. szept. 16. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert tudta, hogy agyalni/féltékenykedni/cirkuszolni fogsz, ha olyan nő van az ismerősei között, akivel régebben szexelt.
2017. szept. 16. 14:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Na ez a probléma, hogy miért nem mondta el, mikor tudja, hogy engem például egy ilyen szexkapcsolat dolog egyáltalán nem érdekel, sőt még az sem érdekelt volna ha éppen kapcsolatban lettek volna. Nekem is volt kapcsolatom az egyik munkatársával, és? Elmondtam neki, mert nem volt okom titkolni. Itt az egészben nem az a baj, hogy kivel volt, hanem hogy eddig ezt miért nem mondta el. Teljesen más a kettő. Ha az elején elmondta volna, mi lett volna? Semmi, mivel szerintem lényegtelen, hogy mi volt előttem. A baj az, hogy ez most van, hogy titkol ilyeneket.
2017. szept. 16. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
gondolom nem büszke rá
2017. szept. 16. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Elmondta most mégis pattogsz. Nem szent, na és? Szerintem is szégyenli.
2017. szept. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!