Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit titkol szerintetek? Vagy mi oka volt eddig nem elmondani?
Valamelyik nap feljött kettőnk között szóba az egyik ismerősöm. A beszélgetés vége viszont érdekes irányt vett, mert elmondta, hogy habár hivatalosan nem voltak együtt, rendszeresen lefeküdt vele.
Nem arról van szó, hogy én minden nőügyéről tudni akarok. Csak azért érdekes, mert sokszor találkoztunk vele, többször előfordult, hogy egy-két szót beszéltünk az illetőről, de ezt éppen még sosem mondta el. Most is gyakorlatilag véletlenül derült ki és ami a legérdekesebb volt, hogy most is látszott rajta, hogy zavarja, hogy kibukott a dolog.
Most már csak azt nem, hogy vajon miért.
Szerintetek valami titkol? 3 éve vagyunk együtt és nem értem, hogy egy ilyet dolgot miért nem mondott nekem el, főleg hogy nem is egyszeri dolog volt.
28/N 34/F
Ha hivatalosan nem voltak együtt csak rendszeresen lefeküdt Vele, akkor szexkapcsolat volt közöttük. Lehet,hogy akkor nem voltak függetlenek, vagy csak egyszerűen nem büszke a párod arra,hogy belement egy ilyen viszonyba.
Erről nem mindenki beszél szívesen, sőt,ezek nagy része titkos kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!