Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett teljesen elegem. Sosem volt egy normális párkapcsolatom. Most töröltem magam minden társkereső oldalról. Tanácstalan vagyok. ?
Csak a szexről szól minden, szerintem már nem léteznek normális párkapcsolatok, sem szerelem. Mindenki csalja a másikat, hazudnak egymásnak. Hetero kapcsolatoknál is ezt tapasztalom. Melegként még rosszabb és nehezebb a helyzet. Nem tudom mit tudnék tenni.
Teljesen felakarok hagyni mindenféle kapcsolattal. Szerintetek menne? Vagy mit kene tennem? csak félek, hogy magányba bele örülnék. 23/F
Én is most töröltem vagy 3 társkereső appot. Nem jött össze egyikről se semmi egy félév alatt se. Tegnap este is Tinderen írtam egy csajnak, mondom majd ma ránézek, de reggel már nem volt a párjaim között. :D Pedig semmi rosszat nem írtam. Szerencsétlen ez az élet. Már én is úgy vagyok vele, hogy feladom, legalábbis ezt a célzott netes társkeresést, mert egy nagy kamu az egész. Sajna élőben meg még úgy se megy, mint neten, nem valami jó a beszélőkém. Szóval meg vagyok lőve. :/ Bár én meleg témában nem vagyok jártas, csak a nőket szeretem, de sajna úgy tűnik ők nem szeretnek engem... :D
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!