Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy barátnőm még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy barátnőm még mindig fent van a társkereső oldalon?

Figyelt kérdés

Ott ismertem meg,és már azóta együtt vagyunk ( 4 hónap )

Minden remekül működik.

Én inaktiváltam magam az oldalon,mondván mi szükségem lenne rá a későbbiekben,tekintette arra hogy kapcsolatban vagyok,viszont egyik nap kíváncsiságtól vezérelve feloldottam,és a barátnőm profiljára felnéztem.

Azt írta a profil,hogy: utoljára belépve tegnap este

Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,de szerintetek milyen céllal és szándékkal lehet még fent az oldalon?

Lehet kapott valami hírlevél akármit,és felnézett hogy mi az?

Lehet engem nézett meg,hogy ÉN fent vagyok-e még?

Lehet más pasival/pasikkal kommunikál?

Köszönöm a válaszokat!

u.i: még nem kérdeztem rá. Elég sértődékeny féltékeny keresztkérdéseknél,és úgy gondoltam előtte megkérdezem itt.

2016. nov. 23. 01:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Dobd ki.
2016. nov. 23. 02:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle mi szüksége rá, és ha neki áll feljebb te is használd továbbra is.
2016. nov. 23. 02:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Mire fel használjam? Az oldal létjogosultsága a partner keresés. Ezáltal nincs rá szükségem.
2016. nov. 23. 02:38
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Én egyik barátnőm profiljáról néztem meg anno, hogy mizu a barátomén (mivel én letöröltem magam teljesen...), és láttam hogy fent járt nem rég és új fotókat töltött fel, amiket ÉN csináltam róla. :DDDD Azonnal, minden kétség és szomorúság nélkül kivágtam.

Nálam egy kapcsolatban a közelébe se menjen társkeresőknek, se aktívan, se inaktívan, sehogy. Nem fér bele. Én rákérdeznék hogy ez mi, akkor is ha hisztizik rajta, mert szerintem full nem normális ilyen oldalak környékén lebzselni, ha van valakink.

2016. nov. 23. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok csaj adatlapján láttam már ezt a rendkívül korrekt, szimpatikus kiírást(vagy valami hasonló):

"amíg meg nem találjuk az igazit, addig is szép perceket tölthetünk a többi versenyzővel..."

Nálam is alap dolog a korrektség, inkább választok egy műlábú, egyfülű, kétorrú nőt, mint egy ilyen gerinctelen varangyot, aki evvel hálálja meg a ráfordított időt, energiát, szeretetet...

2016. nov. 23. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
nem mindegy?te is kukkolod úgyanazt.
2016. nov. 23. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!