Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen bókokat szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bókokat szoktatok mondani a barátotoknak?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Barátnak vagy párkapcsolaton belül? Nem igazán egyértelmű a kérdés.
tegnapelőtt 12:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Párkapcsolat
tegnapelőtt 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Pl "hogy neked mennyi eszed van!!, tényleg igazad van(vagy de jól látod! én nem is gondoltam volna:)" (vagy mások mégcsak ennyit se értenek, olyan jó hogy te mindent értesz helyből)

"Te ugy is sokkal jobb dumás vagy nálam, legalább nem nekem kell szerepelnem(mikor kotelező céges pofavizites rendezvényre hívom de ő még a főnökömmel is jobban eldumál mint én.)

Vagy pl rendelj már te a pultnál mert te (jó)pasi vagy, és akkor legalább normális (nyalis) kiszolgálast kapunk"( velem a pultosok flegmák bunkók..)

Vagy simán poénkodok prolinyelven neki mikor meglátom pl:"sukár csávó?:)♡ erre azonnal válaszol hogy: "Sukár csaj?♡"

Vagy te olyan jól vezetsz, érzed az autót is(még ha ittas is inkább vezessen mert én nekem annál is rosszabbul megy..)

Olyan nagy és erős vagy hihetetlen hogy neled 1 perc a palacsintát kikeverni(agyon van magasztalva a konyhában igy mindig jönne segíteni:D)

Vagy uristen le tudod venni mázsás tévét is? A pasik ereje olyan nagy es hatalmas, hogy fel se tudnom fogni sokszor :)

tegnapelőtt 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Úgy hiányoztál,mint egy hasmenéses embernek a szén tabletta
tegnapelőtt 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak olyan dologért bókolok neki, amiért "megdolgozott". Meg szoktam dicsérni a munkamoráljáért, az eredményeiért, ha kedveskedik nekem bármivel, hogy bátor volt, mert a munkahelyén végigvitt egy kutatást, amire mindenki azt mondta, hogy csak pénznyelő, végig mondtam, hogy én hiszek benne és támogattam, (sikerült neki).
tegnapelőtt 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Mi legtöbbször viccesen bókolunk egymásnak "szeretlek te büdösbogár!" vagy "imádlak te bdös kva!" Sokaknál ez kiveri a biztosítékot, de már tíz éve együtt vagyunk és nagyon hasonló a humorunk, így nálunk ez bőven belefér. Persze ettől függetlenül komolyabb pillanatainkban is szerelmet vallunk egymásnak.
tegnapelőtt 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
A szerelemvallás nem bók hanem igy szeretlek ugy szeretlek.
tegnapelőtt 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!