Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Lady Gagaba!Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Pár hónapja elkezdett elég komolyan érdekelni az énekesnő és úgy érzem már pár hete,hogy szerelmes lettem belé.Nagyon vonzó nő és bejön a stílusa is.Tegnap előtt vele álmodtam,és ez még jobban megerősítette bennem azt a tudatot,hogy beleszerettem...Nem tudom küzdeni az érzéseim ellen,de ugyanakkor annyira rossz,hogy én fülig szerelmes vagyok belé,ő meg azt sem tudja hogy létezek...de hát ilyen ez a szerelem vagy mit szoktak mondanixdd
18/F
2022. dec. 26. 20:33
1/27 anonim válasza:
Plátói szerelem, nem te vagy az egyetlen!
De pont Lady Gaga?!
3/27 anonim válasza:
Verd ki rá párszor és keress egy hasonló csajt ha még mindig ő lesz a zsánered!😉
4/27 A kérdező kommentje:
Nincs hasonló ő egyedi!!!!Első válaszoló kérdésére azért,mert nagyon vonzónak,gyönyörűnek és szexinek tartom,emelett nagyon jó a stílusa is
2022. dec. 26. 20:54
5/27 anonim válasza:
Láthatóan Önt sem kedvelik még a közvetlen rokonai sem, ha ilyen kamukérdésekre van ideje karácsony másnapján.
6/27 A kérdező kommentje:
De látom téged sem kedvelnek,ha karácsony másnapján is itt ez a rosseb....
2022. dec. 26. 20:57
7/27 A kérdező kommentje:
*esz
2022. dec. 26. 20:57
8/27 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!