Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Lady Gagaba!Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Pár hónapja elkezdett elég komolyan érdekelni az énekesnő és úgy érzem már pár hete,hogy szerelmes lettem belé.Nagyon vonzó nő és bejön a stílusa is.Tegnap előtt vele álmodtam,és ez még jobban megerősítette bennem azt a tudatot,hogy beleszerettem...Nem tudom küzdeni az érzéseim ellen,de ugyanakkor annyira rossz,hogy én fülig szerelmes vagyok belé,ő meg azt sem tudja hogy létezek...de hát ilyen ez a szerelem vagy mit szoktak mondanixdd
18/F
2022. dec. 26. 20:33
22/27 A kérdező kommentje:
Egyik kedvenc számom tőle ma vagy 100x meghallgattamxd
2022. dec. 26. 23:09
23/27 anonim válasza:
Első lépés, megtanulni perfektül angolul.
Második lépés, bemagolni az eddigi életét.
Harmadik lépés, legalább tíz kedvenc számát megtanulni kívülről.
Negyedik lépés, venni egy jegyet a koncertre.
Ötödik lépés, légy a színpad közelében és tűnj ki a tömegből a koncertjén.
24/27 A kérdező kommentje:
No eddig ez volt a leghasznosabb hozzászólás!!!köszönöm!!
2022. dec. 27. 10:05
25/27 A kérdező kommentje:
Ahjj egyre jobban szerelmes vagyok belé!!!!
2023. jan. 2. 22:11
27/27 A kérdező kommentje:
26-os nem hinném...de legyen igazad!!!!
2023. jan. 3. 00:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!