Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felkeresett az exem 8 èv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkeresett az exem 8 èv után. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Családja is van meg nekem is. Egyszerüen váratlanul èrt az egèsz. Amit tudni kell, hogy mi tinikorunkban jöttünk mèg annó össze ès ö szakitott velem 6 èv kapcsolat után. Annyit tudok mondani, hogy èn azt a szakitást borzalmasan viseltem, a padlóra vágott teljesen, depresszióba estem… azután a legjobb barátnöm èpitett engem ujra fel, akit vègül felesègül is vettem. Szeretem öt, bár nem azzal a lángoló szerelemmel mint a volt barátnömet, de megvagyunk együtt. Ö segitett nekem felèpülni, támogatott ès igyekszem neki megadni azt amit megèrdemel… Csak…. Ö újra itt van.. ès szivem mèlyèn boldog vagyok, hogy hajlandó velem újra beszèlni a csùnya szakításunk óta… ès szívem nem hajlandó öt ùjra elengedni…. Igen tudom nagyon zavaros ès nem is számítottam erre.. egyáltalán nem.. de most mi a francot tegyek?
tegnapelőtt 00:39
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
97%

Mondd a nőnek ezt:

"Kérlek ne tedd tönkre az életemet másodszorra is. Tűnjél el, és soha többé ne keressél."

Amúgy öregem, ismered azt a szót, hogy önérzet? Aki akkor olyan fájdalmat okozott neked, az miért tud ennyi év után is még vonzani? Inkább kapaszkodjál abba, aki akkor melletted állt és ma is szerető szívű párod.

Egyébként miért keresett fel ennyi év után? Csak nem zátonyra futott egy kapcsolata, és most egy kis ego-simogatást várna egykori rajongójától?

tegnapelőtt 00:46
 2/59 anonim ***** válasza:
91%
Én vissza se írnék neki.
tegnapelőtt 00:50
 3/59 A kérdező kommentje:
Van önèrzetem nem erröl van szó … csak… egyszerüen … ö A Nö … ezt nem lehet kiválasztani… hogy èrthetöbb legyen, nagyon bezártnak èrezte magát a múltban mellettem, mesèlte hogy a szakitásunk óta hatalmasat tudott fejlödni, magára tudott koncentrálni… ès az èrzèsei sosem változtak irántam, de nem tudott kiteljesedni… most hogy idösebbek ès èrettebbek vagyunk, sokkal kultúráltabban tudunk egymással kommunikálni. Nem birtam ki ès felhívtam telefonon, órákig beszèlgettünk sokmindenröl… közben idegesen remegett a hangja, amikor engem meghallott… nem gondolom, hogy velem szòrakozna, nem vallna rá ès ha nem Volt mèg kèpes velem a multban beszèlni, nyiltan ki is mondta, tehát ez öszintesègre vall.
tegnapelőtt 00:57
 4/59 anonim ***** válasza:
89%
Pfuu. Akkor csald meg vele a barátnőd meg menj vissza hozzá. Szánalmas.
tegnapelőtt 01:13
 5/59 anonim ***** válasza:
86%
Az exek úgy szoktak megjelenni hogy "rólad álmodtam". Mondjuk az ilyenek szoktak még számonkérni a kapcsolat alatt hogy "álmomban megcsaltál".
tegnapelőtt 01:14
 6/59 anonim ***** válasza:
85%
Tehát eldobott, lelökött a mélybe, most meg csak úgy feltűnik, és te még ezek után képes lennél érte másokat eldobni, meg megalázni? Baj van a toronyban, haver...
tegnapelőtt 01:31
 7/59 anonim ***** válasza:
46%

Az önző rohadék jól szécseszi a stabil, jelenlegi kapcsoaltodat, majd odébb áll, hogy bocsi, mégse.

És jókat röhigcsél utána, milyen kis gonoszka volt.

Ismerős nőstényfajta, az ilyeneket pofára ejteni kell, nem foglalkozni velük.

"magára tudott koncentráélni"

Persze, kis egoista rohadék, ami annyit jelent, fűvel-fával keféltette magát.

tegnapelőtt 01:33
 8/59 anonim ***** válasza:
72%

#7 te ilyenkor magadnál vagy? Én elhiszem, hogy sok csalódás ért az életben, de felejtsd már el azt, hogy mindig csak az egyik fél a hibás - és az az egyik fél általaban mindig a nő!

A Kérdező egy kis tunya, manipulálható farkatlan ember, ha enged neki! Mondjuk már így is annak tűnik... Képes volt feleségül venni azt a nőt, akivel vigasztaltatta magát, ha nincs ló, jó a szamár is elven. Aztán most félre fog lépni, a csajt meg otthagyja, vagy csalni fogja sokáig. Mert ő a biztos punci, hiszen mélyen belül ő is tudja, hogy az ex nem akar majd vele összejönni.

Én csak a mostani feleséget sajnálom, mert ki lett használva, ennyi.

tegnapelőtt 03:16
 9/59 anonim ***** válasza:
90%

Na ezert nem kell ugy hazasodni, hogy “elvagyunk”.

Most oszitnen, ennek mi ertelme volt ? Itt egy no, aki osszeszedett teged, te “halabol” (jesszus, ez milyen mar) elvetted felesegul, most meg itt kersz tolunk visszaigazolast, hogy visszamenj “A NŐ”-hoz, aki meletted sem volt, eldobott, mint egy darab szemetet. Hat ne haragudj, de hogy lehet valaki a nagy o, aki ki sem tart melletted, akivel ossze sem illetek?🤣

Itt latszik, hogy lehet egy ember akarmennyi eves, nem a korral lesz erettebb…

tegnapelőtt 07:15
 10/59 A kérdező kommentje:
Engem ez a nö megörjít, règen is belelopózott az elmèmbe ès most is! Egyszerüen megörülök töle, az egèsz jellemètöl, a testètöl ahogy beszèl hozzám, a megragadó szemèlyisègètök… egyszerüen mintha agyam kikapcsolna… ès csak arra vágytam a szakítás óta, hogy újra láthassam…ès nem is csak a szex miatt…. tudom ez hülyèn hangzik, de nem tudom elkèpzelni, hogy belöletek soha senki nem váltott ki ilyesfajta èrzelmeket!
tegnapelőtt 07:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!