Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felkeresett az exem 8 èv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkeresett az exem 8 èv után. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Családja is van meg nekem is. Egyszerüen váratlanul èrt az egèsz. Amit tudni kell, hogy mi tinikorunkban jöttünk mèg annó össze ès ö szakitott velem 6 èv kapcsolat után. Annyit tudok mondani, hogy èn azt a szakitást borzalmasan viseltem, a padlóra vágott teljesen, depresszióba estem… azután a legjobb barátnöm èpitett engem ujra fel, akit vègül felesègül is vettem. Szeretem öt, bár nem azzal a lángoló szerelemmel mint a volt barátnömet, de megvagyunk együtt. Ö segitett nekem felèpülni, támogatott ès igyekszem neki megadni azt amit megèrdemel… Csak…. Ö újra itt van.. ès szivem mèlyèn boldog vagyok, hogy hajlandó velem újra beszèlni a csùnya szakításunk óta… ès szívem nem hajlandó öt ùjra elengedni…. Igen tudom nagyon zavaros ès nem is számítottam erre.. egyáltalán nem.. de most mi a francot tegyek?
febr. 17. 00:39
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
80%

"megcsaltam ès kidobott…"

Marhára "szeretted" ha megcsaltad. Persze a feleséged és a gyerekeid is "nagyon szeretted" meg "tisztelettudó" vagy ha az ex férjére és gyerekeire is "tekintettel vagy".

Mondjuk azt nem értem már ha valós ez a kérdés, hogy mire fel jött veled össze a feleséged és még volt olyan "okos", hogy vállalt veled gyerekeket. A másik nőt se értem, hogy minek állt veled szóba amikor megcsaltad és szintén családja van.

A szóban említett "nők" olyan sötétek mint az éjszaka. Egyedül a férjet és a gyerekeket sajnálom!

Három buta Aladár téged beleértve, te a "férfi" és a "női" akik veled tették és teszik magukat!

Hiába Isten állatkertje hatalmas és elfértek benne mindhárman.

tegnapelőtt 08:26
 42/60 anonim ***** válasza:
89%

Tehát megvárod míg le nem fekszik veled és ha tényleg elvál a férjétől akkor talán te is elválsz, de csak talán mert inkább megkapod amit akarsz, mármint a szexet ameddig csak kedved támad hozzá és lepattintod ha eleged lesz belőle. Lehet csak akkor válnál ha kiderülne milyen hűtlen kukac vagy és a feleséged rakna ki, persze csak akkor ha van önbecsülése. Na de képzeld el, hogy túl lennétek a váláson és a nő gyerekét/gyerekeit neked kéne nevelni mint mostoha apa és még a saját gyereked/gyerekeid is. Küldeni kéne a gyk-t és nyilván az exeitek mindig jelen lennének az életeitekben a gyerekek miatt. Borítékolható, hogy kizárólag amiatt keresett fel, hogy mentsvárat lát benned mert a férjét nem szereti és hogy a mozaik család nem fog működni. A gyerekekben olyan törést okoztok ami egész életükre ki fog hatni és természetesen ti sem lesztek boldogok soha.

Helyedben egyáltalán nem beszélgetnék vele mert sokkal többet veszítesz miatta mint nyersz. Amúgy egyáltalán nem szeretted és nem is szereted hanem obszeszíven állsz hozzá a bűntudat miatt, a csalódás miatt, hogy kidobott és persze mert a nejed sose szeretted. Ugyanúgy mentőövet látsz benne mint ő benned, konkrétan ki akarjátok egymást használni. De ha neked ér annyit a szex akkor inkább most válj el és ő ugyanúgy és legyetek együtt, ne a házastársaitok & gyermekek háta mögött lopakodjatok.

tegnapelőtt 08:47
 43/60 A kérdező kommentje:

Nekem nincsenek gyerekeim ès nem is nagyon tervezek… a felesègem meg a legjobb barátnöm ezèrt házasodtunk össze… Mert minden klappol, minden harmónikus ès megvagyunk…

A Nönek meg megvan a maga èlete ès úgy èrezte, meg szeretne velem beszèlni lezáratnak dolgokat… nem szórakozni jött mint kiderült… de látni mindenfèlekèppen szeretnèm..

Nem vagyunk idióták.. ne ócsározzatok már bennünket.. a felesègem is kedves aranyos, a nö is normális… lehet velem van a baj :/ de ha így èrzek, nem tudok mit tenni..

tegnapelőtt 08:49
 44/60 anonim ***** válasza:
91%
Dehogynem tudsz mit tenni. Elmész pszichológushoz és kigyógyítod magad az obszeszív kötődésből a segítségével meg persze elválsz a feleségedtől hiszen nem szereted. Ha nincsenek gyerekek nem is tudom eddig mi tartott vissza. Egyértelműen nem az "igazi" mellett vagy és az exed sem az. Csak jó ugródeszka lennél számára.
tegnapelőtt 08:58
 45/60 A kérdező kommentje:
Nekem az a szó hogy „igazi“ vele úszott el, amikor hagytam öt menni :( de mint mindig ö a becsületesebb kettönk között ès nem ugrik bele semmibe se…. Felesègem meg szeretem … csak… sose volt lilaköd az èn rèszemröl..
tegnapelőtt 09:04
 46/60 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek, egyik nőt sem szereted. HA akkora igazi volt, miért csaltad meg?? Ha annyira szereted a párod, miért nem hagyod ezt a régi dolgot a fenébe és koncentrálsz inkább rá? Egyiket sem szereted, mindkettőnek hazudsz.
tegnapelőtt 09:06
 47/60 A kérdező kommentje:
Akkor a legtanácsosabb az lenne, ha megszakitanám vègleg vele a kapcsolatot? Örökre? …. Nem tudom kèpes lennèk e rá…
tegnapelőtt 09:09
 48/60 anonim ***** válasza:
90%
Hogyne lenne már képes rá csak nem akarod megtenni óriási különbség. Nem szereted egyiket se. Nem lehet az "igazi" ha megcsaltad jó reggelt! A feleséged se szereted csak ragaszkodsz hozzá mert be vagy tojva mi lenne veled egyedülállóan. Kapcsolatfüggő vagy rossz kötődési mintával. Pszichológushoz kéne járni és nem nőket átvágni. Amúgy se jönnél ki belőle jól. Garantálom neked, hogy a mozaikcsaládozás neked nem menne. Úgyis szakítás lenne a vége. Fölöslegesen akarsz te ágyba mászni az exeddel.
tegnapelőtt 09:16
 49/60 anonim ***** válasza:
62%
47, örökre? Te esküt is tettél már "örökre". Ami azt (is) jelenti, hogy a feleséged az egyetlen Nő (tudod, a nagybetűs) az életedben. És igen, mivel sima ismerősi kapcsolat fenntartására alkalmatlan vagy a nővel, ezért örökre kellene kizárnod az életedből. Amúgy ha a legjobb barátnőd ennyire bízhat benned elképzelni sem akarom, mi lenne ha nem ő lenne a 'legjobb'.
tegnapelőtt 09:23
 50/60 anonim ***** válasza:
86%
47- halleluja, hogy végre felismerted! Igen, az lenne a legjobb, ha megszakítanád a kapcsolatot örökre, hiszen feleséged van, akit nem szándékozol elhagyni. Mi a fenét akarsz attól a másik nőtől is? elmondod neki, hogy jajj, de sajnálom, hogy átvágtalak, megcsaltalak, annyira szeretlek, de nem hagyom el a feleségem, szia. Hát ez aztán nagy segítség lesz neki is! Ő is jobban tenné, ha lezárná ezt az egyáltalán nem szép sztorit.
tegnapelőtt 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!