Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felkeresett az exem 8 èv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkeresett az exem 8 èv után. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Családja is van meg nekem is. Egyszerüen váratlanul èrt az egèsz. Amit tudni kell, hogy mi tinikorunkban jöttünk mèg annó össze ès ö szakitott velem 6 èv kapcsolat után. Annyit tudok mondani, hogy èn azt a szakitást borzalmasan viseltem, a padlóra vágott teljesen, depresszióba estem… azután a legjobb barátnöm èpitett engem ujra fel, akit vègül felesègül is vettem. Szeretem öt, bár nem azzal a lángoló szerelemmel mint a volt barátnömet, de megvagyunk együtt. Ö segitett nekem felèpülni, támogatott ès igyekszem neki megadni azt amit megèrdemel… Csak…. Ö újra itt van.. ès szivem mèlyèn boldog vagyok, hogy hajlandó velem újra beszèlni a csùnya szakításunk óta… ès szívem nem hajlandó öt ùjra elengedni…. Igen tudom nagyon zavaros ès nem is számítottam erre.. egyáltalán nem.. de most mi a francot tegyek?
febr. 17. 00:39
1 2 3 4 5 6
 21/60 Senior Séf ***** válasza:
39%

Jól elmondjátok kérdezőt mindennek. Tehetitek, hiszen ti olyan qurvqjól csináltok az életbe3n mindent, bűn és hiba nélkül való erkölcsi fároszok vagytok.

Kérdező. most akármit lépsz is, rossz következik. Egyet tudok, ebből a langymeleg dagonyából ki kell lépned. Ha nem az exed. akkor valaki más leckét ad majd kalandból, és ráébredsz, hogy ez az önáltató kapcsolat nem visz sehova.

Ami az exedet illeti, nem vagyok híve a felmelegített szerelmeknek, de próbáld meg, hátha kisül belőle valami.

febr. 17. 14:01
 22/60 A kérdező kommentje:

De nem az hogy beveszem, nem vagyok hülyegyerek… de ö egyszerüen … más. Meg elhiszem neki amit mond, csak ebben a helyzetben így nagyon nehèz lenne ujra kezdeni. Ha hamarabb jött volna, ha hamarabb vetette volna fel a gondolatait, el se vettem volna a jelenlegi felesègemet….

Meg felhoztam neki, hogy találkozzunk, ö nem akart, mert ö leszeretnè zárni a kapcsolatát ès azután találkozni. Èn hajlandó vagyok várni rá, ha tènylegesen engem akar … bármennyi èvbe is telik.. csak ne szakitsa meg velem ujra a kapcsolatot, mert az a legfájdalmasabb amit velem megtehet… ès ezt nem akarom többet. Beszèlgetünk újra… mesèl pl a gyerekeiröl, meghallgat engem… teljesen Normálisan emberien tudunk egymáshoz állni…

A felesègemet meg nem is állt sose szándèkomban bántani, de ha konkrètan èletdöntès elött állnèk, akkor öt választanám, ha elszántan ès komolyan gondolja.. Mert akkor èn is ès igyekeznèk neki megadni mindent, jobb partnere lenni mint elötte ès jobban meg is becsülni… Mert visszagondolva joggal szakitott velem annó..

febr. 17. 14:03
 23/60 anonim ***** válasza:
72%

Isten ovjon az ilyen palitol, mint te!

Ja es 21-es! Hibazni lehet, meg elkovetni dolgokat.

De valakine szandekosan atbszni a fejet, elvenni, eletet es csaladot tervezni, mikozbeb az exnore vagysz, aki kibszott, mint macskat szarni…azert igenis jogos, hogy elhordjuk mindennek.

Tudod, en sosem bsztam at senkit, plane nem szandekosan! Nem huztam senki idejet ! Es nem fogadtam orok huseget egy olyan embernek, akit nem szeretek cdak azert, hogy legyen, aki gondoskodik rolam es mos/foz ram.

Egy apro hazugsag, hogy jol all e a masiknak a ruha belefer, de azt azert remelem, nem kell magyarazani, hogy ez NEM AZ A KATEGORIA.

febr. 17. 14:37
 24/60 anonim ***** válasza:
69%
Nnna. Erről IS szól, amikor azt írom, hogy bizonyos nőknek bármit elnéznek, és ha szétmennek, sosem lépnek túl rajtuk igazán... Szerencsétlen feleség 😔 Elég szép nő az ex, mi? 😏 De legalábbis szebb, mint az asszony és mindenki, akinél valaha volt esélyed.
febr. 17. 15:06
 25/60 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy leírod, ha konkrétan dönteni kellene az újonnan felbukkant exnődet választanád, elég sértő a feleségedre nézve...
febr. 17. 15:15
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Én azért megkérdezném a feleségedet is, hogy miért ment bele egy kapcsolatba és házasságba úgy, hogy közben tudta, hogy odáig vagy az exedért. Tudta, hiszen ő pátyolgatott a szakítás után.
febr. 17. 15:41
 27/60 A kérdező kommentje:
24# es öszinte válaszom az, hogy ö egy bombasztikusan jó nö ès soha nem hittem volna, hogy valaha lenne esèlyem újra csak egy kicsit is a közelèbe is kerülnöm… valahogy ugy is érzem, hogy sose voltam Igazán jó hozzá kèpest… ö tùlságosan jó volt hozzám mindigis… de ha egyszer ùjra El tudnám öt hódítani, soha többè nem tennèm meg a mùltbèli hibáimat…böntetèsemet megkaptam rengeteg szenvedös èveim alatt nèlküle, csak a pofon csattant semmi más… ès lehet meg is èrdemeltem ezt töle
febr. 17. 16:04
 28/60 anonim ***** válasza:
80%

Gratulalok! Most mar biztos, hogy egy bantalmazo, toxikus ember!

Tudod mit? Hagyd a feleseged, valj el, hadd talaljon egy normalis ferfit, aki szereti, te meg menj vissza az expicshoz, aki majd masodszor is atvag, mitn szrt a palankon. Csak akkor majd ne kopogj be megint az ex felesegedhez!

Apam, hogy egy felnott ferfinak ennyi esze legyen, ilyen eretlen legyen…

febr. 17. 16:09
 29/60 anonim ***** válasza:
60%

27: Így legyen 5-ösöm a lottón! Eredetileg a bombanő kifejezést használtam, csak aztán töröltem, de ahogy a mellékelt ábra mutatja, mindig az első gondolat a helytálló...

Ronda nőként köszönöm az említett megfigyelésem újabb megerősítését! Élőben is jönnek persze folyamatosan, de nem árt, ha itt is.

febr. 17. 16:20
 30/60 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, olvasd már vissza, hogy nős emberként miket írogatsz ide! Csorgatod a nyálad egy másik nőre, órákon keresztül beszélgetettek telefonon a feleséged háta mögött. És még le mered írni, hogy sosem bántanád a nejedet! DE, már most is bántod. Tényleg jobb lenne neki, ha most azonnal hagynád.
febr. 17. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!