Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem újból felkeresett mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes voltam, szakított velem a srác és egyszer visszafogadtam, aztán megint szakított, most eltelt 2 hónap és újra írt. Azt mondta azért, mert hiányzom és szeretné tudni mi van velem. Meg, hogy csak én értem meg őt, és neki szüksége van arra, hogy dumáljunk találkozzunk néha. Szerintetek ki akar megint használni? Vagy tényleg érdekelheti, hogy mi van velem?2012. jan. 16. 16:50
2/8 anonim válasza:
Inkább hagyd a fenébe, neked is könnyebb lesz, hidd el.
3/8 mmT válasza:
hagyd a p*csába! mikor neked lett volna rá szüksége, akkor meg dobott.
4/8 anonim válasza:
jaj nehogy visszafogadd. nincs jobb dolga.
5/8 anonim válasza:
hát szerintem hamár 2-szer átvert nemfog megvátozni,és ha jót akarsz elfelejted. nemaztmondom hogy ne beszéljetek, de ne éld bele magad abba hogyha megkeres... találj magadnak mást :) nemlenne jo ötlet ujra kezdenetek hisz ugyis tudnád mi lesz a vége
6/8 A kérdező kommentje:
Ja...nem akar járni, csak néha dumálni!
2012. jan. 16. 17:04
7/8 anonim válasza:
Jajj istenem, adja ég, hogyha egyszer ugyanígy járok én ne legyek ennyire naiv...
Persze, dumálni, meg csak te érted meg őt...
Aztán csak találkozni, mert csak veled érzi jól magát igazán, aztán csak megnézi egy filmet, mert azt csak veled lehet, aztán meg szex, mert az is csak veled jó...
Aztán lelép, és megint hírét se hallod.
Szerinted ha 2 hónapig nem beszéltetek akkor annyira nagy szüksége van rád? Fenét, épp nincs kit döngetnie, és ezért írt, ez elég egyértelmű abból, hogy már visszafogadtad, és még úgy is dobott.
Tudom, marha sz.r érzés, és alig lehet neki ellenállni, de a saját érdekedben: ne beszélj vele!!!!
8/8 anonim válasza:
Hát össze ne gyere vele többet... Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!