Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel, ma mégis felkeresett, hogy a hétvégén találkozzunk, mert hiányzom neki. Szerintetek mit csináljak?
#1: ő állt elő azzal, hogy legyen vége, mert szerinte nem működött volna a távolság és az időhiány miatt a kapcsolatunk. Én próbáltam győzködni, napokig beszéltünk ezen, de ő nem tágított, így meguntam, hogy neki ennyit jelentett a kapcsolatunk és mondtam, hogy oké, akkor legyen vége, ha ennyire akarja és azóta nem beszéltünk. Erre ma délután felhívott, hogy hülyeség volt ez a részéről, mert nagyon hiányzom neki és szeretne velem találkozni a hétvégén. Még nem mondtam semmit neki, csak annyit, hogy nem tudom még, hogy ráérek-e a hétvégén, majd küldök neki sms-t holnap vagy holnapután.
#3: hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érzek iránta semmit. De engem nagyon megbántott akkor, úgy érzem, hogy neki nem volt annyira fontos ez a kapcsolat, ha csak így egyszerűen kijelentette, hogy legyen vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!