Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hónapja szakítottunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel, ma mégis felkeresett, hogy a hétvégén találkozzunk, mert hiányzom neki. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Napra pontosan ma 1 hónapja, hogy szakítottunk, amit ő kezdeményezett, mert szerinte nem működött volna az egyetem miatt a kapcsolatunk. Ő most kezdte az egyetemet én meg már benne vagyok a sűrűjében. Napokig próbáltam akkor győzködni, hogy megoldjuk majd, de nem, így meguntam és szakítottunk. Ma délután felhívott, hogy mit csinálok a hétvégén, mert szeretne találkozni és nagyon hiányzom neki. Én megmondom őszintén nem tudom mit csináljak. Az elején nagyon rossz volt, mikor szakítottunk, de mostanra úgy érzem túltettem magam a dolgon, persze azért hiányzik nekem is.
2015. szept. 8. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Most akkor ki szakított kivel?! mert nem derült ki. Mindegy.. ha ő szakított veled akk fogadd vissza, dugd meg és dobd ki :D ha te dobtad akk viszont f4sz vagy, örülj h vissza akar kapni téged..
2015. szept. 8. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Már miért dobja ki ha még úgy érzi hogy rendbe lehet hozni a kapcsolatukat.
2015. szept. 8. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, vannak még érzelmek és megér egy próbát, akkor találkozzatok, majd látod, mi sül ki belőle.
2015. szept. 8. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem le nyugodtál, ne kezd újra.
2015. szept. 8. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:

#1: ő állt elő azzal, hogy legyen vége, mert szerinte nem működött volna a távolság és az időhiány miatt a kapcsolatunk. Én próbáltam győzködni, napokig beszéltünk ezen, de ő nem tágított, így meguntam, hogy neki ennyit jelentett a kapcsolatunk és mondtam, hogy oké, akkor legyen vége, ha ennyire akarja és azóta nem beszéltünk. Erre ma délután felhívott, hogy hülyeség volt ez a részéről, mert nagyon hiányzom neki és szeretne velem találkozni a hétvégén. Még nem mondtam semmit neki, csak annyit, hogy nem tudom még, hogy ráérek-e a hétvégén, majd küldök neki sms-t holnap vagy holnapután.

#3: hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érzek iránta semmit. De engem nagyon megbántott akkor, úgy érzem, hogy neki nem volt annyira fontos ez a kapcsolat, ha csak így egyszerűen kijelentette, hogy legyen vége.

2015. szept. 8. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!