Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk és mégis adott ajándékot, de most meg visszakéri?
Figyelt kérdés
ez milyen?
szakítottunk,nem is beszéltünk meg semmi 3 hónapig,de karácsonyra adtunk egymásnak ajándékot...tőle egy drága telefont kaptam,amit most meg visszakövetel
most mit kéne csinálnom??
2014. ápr. 19. 23:32
1/12 anonim válasza:
Ne add vissza, azt már te megkaptad, talán gondolkozott volna akkor amikor adta.
4/12 anonim válasza:
ha ennyire pitiáner add issza
neki ez nagy égés,ha nem is egyből érzi
5/12 anonim válasza:
Ajándékot amugy se suabad visszakerni..
6/12 anonim válasza:
Az mar a tied.Ajandekot egyebkent se szokas visszakovetelni.
7/12 anonim válasza:
Én nem fogadnék el drága telefont, maxim ugy ha én is belepótoltam és valóban szükségem van rá, de ez már rajtad nem segit, valóban hiba volt elfogadni.
Ha visszaadod, gondold át, minősiti őt, feltéve ha nem érdemled meg ezt a bánásmódot
8/12 anonim válasza:
visszakéri?? hány éves?? 5??? jesszusom..
semmit ne csinálj..ne foglalkozz vele
9/12 A kérdező kommentje:
de ő fizeti a részletet :/
2014. ápr. 19. 23:52
10/12 Beviz Elek válasza:
Visszakérni egy telefont? LoL
Én az elözö kocsimat sem kértem vissza ha már odaadtam:D
Egyébként visszaadnám ha ilyen sz rrágó, de a találkozónál leoltanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!