Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normalis, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis, ha valami rosszul esik nekem en azt szova teszem a paromnak, szeretnem megbeszelni, majd ezt a parom hibaztatasnak, bantasnak veszi es annak, h nem eleg jo nekem? ..es sirasig alaz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, h ha megbant a parom, vagy faj, ahogyan viselkedik velem, en ezt szova teszem neki..

Mert maximalisan hiszek abban, h egy kapcsolat alapja a kommunikacio.

De, a parom ugy reagalja le, ha esetleg elmondom neki, h valami rosszul esett nekem, amit mondott vagy tett, hogy bantasnak, hibaztatasnak veszi, pedig semmi ilyen szandek nincs bennem, csupan szeretnem, ha megbeszelnenk, megnyugtatna..

Helyette: akkora balhek kerekednek, h sirasig “alaz, sorolja az en hibaimat, rossz tulajdonsagaimat, meg azt mondja, h nekem semmi nem jo, az en hibam, miattam viselkedett ugy, olyan dolgokat allit, ami nem is ugy van.

(Ha belegondolunk, konkretan azert bant, mert szeretem es ha nem szeretnem, lehet nem fajna es nem tennem szova.)

Mar ott tartok, h nem merem neki mondani, ha megbant, mert sokkal jobban faj aztan, amit kapok erte.

Ha neki van velem vmi baja, azt altalaban nem kozli, hanem teljesen megvaltozik a viselkedese.

Passziv-agressziv modon reagal.

En pedig teljesen ketsegbe esem, mert megvonja a szeretetet, figyelmet. Rakerdezek, mi baja es folyamat azt mondja, h semmi. De sokszor mar idegbeteg modon.

Igy, inkabb hagyom. :(

Majd, kesobb mikor elmondom neki, h nagyon bant az eltavolodasa/ viselkedese, azonnal hibaztatasnak veszi es elkezd mindent a fejemhez vagni, megint sirasig “bant”. Ilyenkor altalaban azt is kiboki, ami valojaban tenylegesen bantotta..

Kerdezem, hogy miert nem mondta el:

Majd a fejemhez vagja, h nekem tudnom kellett volna, h mi bantja, mert aki szeret az ilyet-olyat nem mond nem tesz. Vagy, azt mondja, h nem is tudta, h bantja valami.

Ha neha megis elmondja, h mi faj neki, vagy mivel bantottam meg, akkor en probalok mindig empatikusan, megertoen, tamogatoan fordulni fele es addig beszelgetni a problemarol, amig meg nem nyugszik. Van, h napokig meg van sertodve, hiaba probalom nyugtatni, érződik a viselkedesen, h tavolsagot tart.

Az is elofordul, h valamit akar, en nem csinalom mondjuk, mert epp mas dolgom van, vagy nem jelzi, h szamara nagyon fontos dologrol van szo, egyszer csak odajon es mond vmi bantot: pl. Onzo fasz.

Majd nem szol hozzam 2-3 napig, ha megis akkor ordenare modon.

1,5 eve vagyunk egyutt es azt erzem, h felorol ez az egesz..

Ezen kivul is vannak gondok, nem is keves, de ezzel a dologgal egyszeruen nem tudok mit kezdeni..

Mar a szakitast fontolgatom..

..pedig biztos nekem is sok hibam van, lehet ez a hozzaallas is problema. 🫤

Tudom, h a ferfiak (volt mar mas hasonlo problemam is kapcsolatban) nem szivesen kommunikalnak es maskepp mukodnek, mint mi nok es lehet nem kene szova tennem semmit, de en nem akarok ki nem mondott serelmekkel elni..

febr. 17. 02:13
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Ha megakarjátok menteni akkor párterápia mert vagy komolyan félre siklikk a beszélgetés vagy más a helyzet.

Szerintem ha még szeretitek egymást mindenképp próbáljátok meg.

Azért nem látunk rátok hiába írtad le én elhiszem hogy szóvá teszed ami hasznos és jó hogy kifejezed magad a sérelmeidet mi fáj de nem mind1 hogy hogyan.

És a pasi részéről meg kéne egy befogadókészség hárítás helyett aminek szintén lehet több oka. Szintén jó lenne ha ő is kifejezné mikor bántod meg.

De ezzel főleg ha szakításon agyalsz egy párterápia lenne a legjobb ha még szereted és látsz esélyt a kapcsolat megmentésére.

De őszintén én megértem azt is ha szakítasz vele

febr. 17. 02:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te írtad az ezutáni kérdést akkor inkább szakíts!!
febr. 17. 02:30
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Mh...hát, szerintem szakits, biztps van olyan nő, aki szereri, ha mindig kritizálják. Sok sikert. Hajrá

Ebben a törtenetben te vagy a hunyó! Én meghallgatnám a másik felet is.

febr. 17. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Parterapia? Minek? Ez az ember nem szeret teged. Bunko veled, neha elhint egy kis szeretet morzsat a sok szr melle, te meg rakapsz, mint egy ostiba kis galamb, mert ki vagy ehezve ra. Ez nem szeretet, ne haragudj, ez egy beteges fugges egy bantalmazotol.
febr. 17. 07:08
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Az egész kapcsolat balhé a semmi miatt.
febr. 17. 07:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudod fogalmazni, hogy miért vagy még együtt a pároddal? Nem lehet vele kommunikálni, csúnyán beszél veled, csenddel ver. Miért van neked erre szükséged? Miért jó neked ez a kapcsolat?
febr. 17. 07:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már felmerül benned ez a kérdés, akkor komoly lelki problémáid vannak.

Nyilván nem, a legkisebb mrétépkben sem normális. De az sem, hogy ezek után te ezzel a degenerált barommal vagy.

febr. 17. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi miatt szerettél bele ill. mit szerettél benne korábban?

Mert amit itt leírtál, az nagyon taszító.

febr. 17. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
MENEKÜLJ!!!
tegnapelőtt 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!