Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz vagyok ha ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok ha ismerkedésnél azt hazudom, hogy van érettségim? Kiderülhet hogy hazudtam?

Figyelt kérdés

Nagyon szegyellem hogy nincsen, ezert azt hazudtam hogy van erettsegim.

Szerintem sehogy nem derulhet ki ez a kis hazugsag, es nem is rossz szandekobol tettem.

Hivatalos ugyeknel derulhet ki maximum, de ott sem szoktak elkerni tolem a bizonyitvanyaim csak megkerdezik mi a vegzettsegem.

2022. nov. 29. 20:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
95%

Kifejezetten az értelemes, tehát többnyire a diplomás nők jönnek be nekem. Nemrég találoztam egy szakmunkás nővel és ha nem mondja el, sosem jöttem volna rá. De nem zavar, mert nem a papír érdekel.

Ő volt annyira értelmes, hogy nem akarsz hazudni. Mert egy ismerkedés nem jó hazugsággal indítani.

Amikor mész osztálytalálkozóra, akkor vagy hazudni fog vagy lebukni.

2022. nov. 30. 03:04
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmatlan vagy parkapcsoltra.

Hazudni mersz? Fejben nem vagy okes

2022. nov. 30. 08:46
 23/23 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, ha nem bánod, elmesélem az én történetemet. Középsulit utáltáltam, lógtam, megbuktam matekból, évet kellett volna ismételnem, estire mentem, ott sem sikerült, mellé jártam, kirúgtak. Újabb esti, ugyan az a történet, ugyan azzal a véggel.

Teszem hozzá, nekem csak a matek nem volt meg. De egy szardarabnak éreztem magam, ostobának, értéktelennek, de elvoltam.

De aztán 7 évvel ezelőtt megismertem a férjemet, aki akkor egyetemre járt, majd mester képzésre. Ő is azt hitte, hogy van érettségim, de csak szakmám volt. Aztán egyszer előállt, hogy menjek fősulira, a szakmámba vágó képzésre, már a jelentkezési papírokat is az orrom alá tolta, én meg teljesen bepánikoltam, és elmenekültem, mint egy hlye gyerek. Végül megbeszéltük, hogy nem érzem magam elég okosnak fősulihoz bla bla bla és nem volt ez többé téma közöttünk.

De közben beíratkoztam egy újabb esti iskolába és munka mellett, szépen titokban, mindenkinek azt kamuzva, hogy munka után bébiszittelek, ami félig igaz is volt, bejártam órákra. Munkaidő ebéd szüneteiben hadakoztam a matek példákkal, meg esténként amikor egyedül voltam, végül nagyon nehezen, nagyon döcögősen de sikerült az érettségim.

Ugyan azóta sem mondtam el a férjemnek, de már legalább nem akkora szégyenfolt az életemben, és így eltudtam végezni egy komolyabb, okj-s képzést, ami szintén a szakmámba vág, és ami által jelentősen nőtt a fizetésem is.

2022. nov. 30. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!