Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy villanyszerelő végzettségem meg érettségim van akkor nagyon lenéznek miatta a nők?
Nem feltétlenül,a koszos melós ruha viszont nem egy jó referencia.
Ez van egy öltönyös faszi mindenképpen előnnyel indul,sőt hatalmas előnnyel.
szolj a tobbi melosnak hogy kapcsoljak le a feszkot. majd ha 5 orat ucsorognek a vonatban, akkor... igazabol csak jo lenne szenvedni latni oket.
de ja, nem tudom, hogy tudsz-e valami valtasruhat pakolaszni. amugy meg, hulyek ezek. nem ertenek semmihez. egy tal vizet se tudnak felforralni, ha nincs rajta az app hozza az ajfonon. az ilyen emberszabasuak miatt ne fajjon a fejed.
Nyilván fontos az első benyomás. Hiába vagy te 10/10 parti de ha koszos vagy sajnos rád nyomja a bélyeget. Egy csere ruha baromira sokat nyom a latba. Én nem nézem le a szakmunkásokat, főleg mert tudom hogy ha jól csinálja amit csinál akkor simán a 3x-át megkeresi mint én a pöpec kis szakmámba.
Innentől kezdve egy forinttal sem kevesebb nálam sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!