Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon működne ez a típusú kombináció egy kapcsolatban?
Igazából annyi lenne a lényeg,hogy van egy srác aki irtó cukinak tűnik, viszont nekem érettségim van, plusz 3 szakmám.Ő viszont diplomás srác, így vannak kétségem.
Ti milyen tapasztalattal rendelkeztek ezen a téren? Nem igazán tudom, hogy műkődőképes lenne egy esetleges kapcsolat ?
Nézd... én mindig azt mondtam, hogy nem a végzettség számít egy kapcsolatban. Diplomám van, de jártam már pékkel, meg gyári munkással is. Nem azt mondom, hogy ne jelenthetne akadályt a két ember értelmi szintje közötti különbség, de ez távolról sem csak a "papír" függvénye.
Te pedig leérettségiztél, és elvégeztél három szakmát. Komolyan ennyire alábecsülöd ezt?
Gondolom nem a diploma megléte a tényleges kérdés. Ha akarsz tőle valamit akkor hajrá, aztán majd eldönti, hogy amúgy ő mit is igényelne.
Nyilván vannak olyan tulajdonságok amiket jó eséllyel inkább diplomások hordoznak, de nem a diploma okozza a tulajdonságot, hanem a tulajdonság a diplomát.
Mint például? Milyen értelemben voltak lekezelőek?
Mondjuk ez sem diploma függvénye amúgy.
Kizarolah ha nincs kisebbsegi komplexusod mellette illetve ő nem néz le.
Barmelyik fennállása eseten ki fogja magát forrni, arra meg rámentek.
Kérdező!
Pont úgy jártam mint te a 2. kommentedben!
Soha nem hoztam fel a témát, nem akartam , hogy azt higgye érdekel.
Ennek ellenére leszólta a barátnőm a végzettségemet (szakma)!
A félreértés elkerülése érdekében, nem végzettség alapján ítélem meg az embereket!
Nekem is érettségim és 3 szakmám van, de valahogy mindig úgy alakult az életben, hogy akár párkapcsolatról volt szó, akár csak ismeretségről, pont a diplomás emberekről derült ki, hogy valójában én hiszem csak azt, hogy a diploma egyenlő az intelligens, kulturált viselkedéssel.
A párom szakmunkás, érettségije sincs, de ilyen művelt, érett, intelligens embert keveset ismerek, mint ő és élek-halok érte 7 éve 😊
Sose becsüld alá magad, az embert a jelleme formálja, nem a papírjai!
Szia!
Diplomás srác vagyok, nekem egyaltalan nem szamit, hogy a nőnek milyen vegzettsege van. A lenyeg hogy olyan munkat talaljon amit szeretni fog.
Es ha osszeillunk, akkor meg vegkepp nem erdekel, hogy mennyit fog keresni, stb.
Szia, 29F vagyok, most fejezem be a harmadik diplomámat (mielőtt elkezdtek lepontozni, IT alap-mester, és most egy közgáz mester szal 2-2 év volt az utóbbi kettő, na mindegy)
Totál nem érdekel milyen végzettsége van egy nőnek, ha tudja hogy mit akar az élettől és azt élvezi csinálni.
Rengeteg csajszival randiztam/szexeltem a GTK-ról, jelentős többségük csak azért jött ezekre a szakokra, mert igazán nem érdekli semmi, de szeretne valamiből megélni.
Na ennél, ezerszer vonzóbb egy olyan lány akinek nincs diplomája, de az adott végzettséget azt tudatosan válaszotta ki és élvezettel csinálja a dolgot.
Leghosszabb kapcsolatom egyébként olyan nővel akinek NEM volt felsőfokú végzettsége, az ~3év volt, és abszolút nem emiatt lett vége, szal hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!