Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon működne ez a típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon működne ez a típusú kombináció egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Igazából annyi lenne a lényeg,hogy van egy srác aki irtó cukinak tűnik, viszont nekem érettségim van, plusz 3 szakmám.Ő viszont diplomás srác, így vannak kétségem.

Ti milyen tapasztalattal rendelkeztek ezen a téren? Nem igazán tudom, hogy műkődőképes lenne egy esetleges kapcsolat ?

2022. jún. 17. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd... én mindig azt mondtam, hogy nem a végzettség számít egy kapcsolatban. Diplomám van, de jártam már pékkel, meg gyári munkással is. Nem azt mondom, hogy ne jelenthetne akadályt a két ember értelmi szintje közötti különbség, de ez távolról sem csak a "papír" függvénye.

Te pedig leérettségiztél, és elvégeztél három szakmát. Komolyan ennyire alábecsülöd ezt?

2022. jún. 17. 18:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Kissé önbizalomhiányos vagyok ez tény. De leginkább azért kérdőjelezem meg ezt az egészet mert volt már dolgom diplomás sráccal és az a lekezelő mód ahogy bántak velem. Így nem sok pozitív tapasztalatom van.
2022. jún. 17. 18:59
 3/11 October15 ***** válasza:
100%

Gondolom nem a diploma megléte a tényleges kérdés. Ha akarsz tőle valamit akkor hajrá, aztán majd eldönti, hogy amúgy ő mit is igényelne.

Nyilván vannak olyan tulajdonságok amiket jó eséllyel inkább diplomások hordoznak, de nem a diploma okozza a tulajdonságot, hanem a tulajdonság a diplomát.

2022. jún. 17. 19:09
 4/11 October15 ***** válasza:
100%

Mint például? Milyen értelemben voltak lekezelőek?

Mondjuk ez sem diploma függvénye amúgy.

2022. jún. 17. 19:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Például amikor mellette feküdtem akkor elkezdett vizsgán elhangzó biológiai kérdéseket feltenni. Ha nem tudtam a választ pofákat vágott. Meg amikor azt mondta, hogy nyilván hát attól szabályosan az agyamra ment. Ilyenkor mondtam volna neki, hogy képzeld nem mindenkinek nyilvánvaló amit te mondasz,mivel nem vagyunk egyformák és mindenki másban jó.
2022. jún. 17. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kizarolah ha nincs kisebbsegi komplexusod mellette illetve ő nem néz le.

Barmelyik fennállása eseten ki fogja magát forrni, arra meg rámentek.

2022. jún. 17. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Pont úgy jártam mint te a 2. kommentedben!

Soha nem hoztam fel a témát, nem akartam , hogy azt higgye érdekel.

Ennek ellenére leszólta a barátnőm a végzettségemet (szakma)!

A félreértés elkerülése érdekében, nem végzettség alapján ítélem meg az embereket!

2022. jún. 17. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is érettségim és 3 szakmám van, de valahogy mindig úgy alakult az életben, hogy akár párkapcsolatról volt szó, akár csak ismeretségről, pont a diplomás emberekről derült ki, hogy valójában én hiszem csak azt, hogy a diploma egyenlő az intelligens, kulturált viselkedéssel.

A párom szakmunkás, érettségije sincs, de ilyen művelt, érett, intelligens embert keveset ismerek, mint ő és élek-halok érte 7 éve 😊

Sose becsüld alá magad, az embert a jelleme formálja, nem a papírjai!

2022. jún. 17. 19:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Diplomás srác vagyok, nekem egyaltalan nem szamit, hogy a nőnek milyen vegzettsege van. A lenyeg hogy olyan munkat talaljon amit szeretni fog.

Es ha osszeillunk, akkor meg vegkepp nem erdekel, hogy mennyit fog keresni, stb.

2022. jún. 17. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 29F vagyok, most fejezem be a harmadik diplomámat (mielőtt elkezdtek lepontozni, IT alap-mester, és most egy közgáz mester szal 2-2 év volt az utóbbi kettő, na mindegy)

Totál nem érdekel milyen végzettsége van egy nőnek, ha tudja hogy mit akar az élettől és azt élvezi csinálni.

Rengeteg csajszival randiztam/szexeltem a GTK-ról, jelentős többségük csak azért jött ezekre a szakokra, mert igazán nem érdekli semmi, de szeretne valamiből megélni.

Na ennél, ezerszer vonzóbb egy olyan lány akinek nincs diplomája, de az adott végzettséget azt tudatosan válaszotta ki és élvezettel csinálja a dolgot.

Leghosszabb kapcsolatom egyébként olyan nővel akinek NEM volt felsőfokú végzettsége, az ~3év volt, és abszolút nem emiatt lett vége, szal hajrá.

2022. jún. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!