Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet ennél rosszabb kombináció egy pasinak? Ilyen tulajdonságok mellett is van esély barátnőre?
* 169 cm
* 50 kg
* 39-es láb
* 3.5 cm vastag pénisz
* mamahotel
* nulla fizetés (főiskolás vagyok)
* 26 évesen szűz
* beszédhiba
* nőies vonások (állkapocs, karok, kézfej stb.)
Létezik ennél rosszabb kombináció? Ilyen paraméterekkel egyáltalán milyen esélyeim vannak és milyen kaliberű barátnőre?
Létezik, pl ha hiányzik az egyik kezed vagy lábad, vagy károsodott a tüdőd, a szíved, és még se születtél.
Becsüld meg, ami van.
Nekem jobb paramétereim vannak, már nem vagyok szűz, de összességében átnéznek rajtam a nűk. :)
De a legjobb megoldás, ha lexarod az egészet, mert semmi értelme erőlködni fölöslegesen. :)
Ha nűt akarsz, akkor fizess érte, ennyi. :D F
Naaaa.. Ha hiányoznának a lábai, előrébb lenne. Akkor már mondhatná, lehet csak 3.5 vastag a répa, viszont a földig ér :D
31/f
Létezik DIÁKMUNKA, úgyhogy nem kell a kifogás, húzz el dolgozni és ne élősködj a szüleiden ennyi idősen.
Nem sül le a bőr a képedről, hogy egy élősködő vagy?
Sportról hallottál már? Szedj fel izmokat!
Beszédhibán is lehet javítani! Láttad A király beszéde című filmet? Nézd meg és ne rinyálj!
Valaki bukik a vékony pasikra,pláne,ha nem is túl maszkulin mellé.
Milyen szintű a beszédhiba?Vittek anno a szüleid logopédushoz?
Nem tudsz elmenni suli mellett diákmelózni,hogy legalább egy kávé meghívás ne vágjon a földhöz?Vagy eddig miért nem tetted?
A 169 centivel semmi baj,sok 160 cm körüli csaj van,akinek ennyi különbség untig jó.
A mamahotel még enyhítő körülmény,hiszen nem diplomáztál le.Ha lehet tudni,milyen szakon vagy?
#7: "Ha lehet tudni,milyen szakon vagy?"
Szociális munka BSc.
Ezek többsége a te döntésed.
* 169 cm - ezen nem tudsz változtatni. De ha képes leszel megbékélni vele, akkor nem lesz akkora probléma, mint képzeled. Szűkíti a lehetőségeket, de ennek ellenére mégis vanak lányok akik elfogadják. A kisebbségi komplexust viszont nem.
* 50 kg - ezen könnyen tudsz változtatni edzéssel és megfelelő táplálkozással. Pár hónap alatt is látványos fejlődést érhetnél el, ha akarnál. Az elején a leggyorsabb és leglátványosabb a fejlődés.
* 39-es láb - ezen sem tudsz valtoztatni, de kb senkit sem érdekel, csak téged.
* 3.5 cm vastag pénisz - ezen sem tudsz változtatni. Ezt nem tudom, hogy mekkora probléma a nőknek
* mamahotel - egyetem alatt teljesen önerőből megtudtam oldani az albérletet.
* nulla fizetés (főiskolás vagyok) - ugyanaz itt is: egyetem alatt fent tudtam tartani albérletet és még szórakozásra, stb is maradt.
* 26 évesen szűz - önsajnálat helyett fejleszd magad és csajozz
* beszédhiba - ezen lehet, hogy lehet javítani, de nem ismerem az okát. Szakember segíthet.
* nőies vonások (állkapocs, karok, kézfej stb.) - ezen is tudsz változtatni. Ha edzel, akkor erősebb, nagyobb leszel, a vonasaid is férfiasodni fognak. Hormonális változasok is be fognak indulni a szervezetedben.
Igen, nem csak a karod, de a kézfejed is nagyobb, férfiasabb lesz. Ha belekapaszkodsz a súlyokba. Ha nem hiszed el, akkor nézd meg egy olyan nő kezét, aki nagyobb súlyokat emel vagy mászik. Férfias, nagy erős keze van. A hormonális változások miatt az állkapcsid is férfiasabb lesz. Szükség esetén akár orvossal is konzultálhatsz, hogy hormont szeretnél szedni.
De feleslegesen pazaroltam rád az időm. Régóta írogatod már ki a kérdést, de semmit sem tettél. Fél év alatt már látványos különbség lenne.
De csak sajnáltatod magad. EZ a valódi oka annak, hogy nem tekintenek rád férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!