Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek van laza kombinációjuk szexre, milyen érzés?
Jah hát nem vagyok egy egyszerű eset .
Akiért oda voltam azzal olyan csapni való volt a szex ,hogy csak no , és ez azért volt ,mert semmit sem érzett irántam és ennek hagot is adott , de én meg reménykedtem kitartottam , de a mód ahogy ő közeledett hozzám undoritó volt a számomra .
Aztán a fickó aki iránt nem éreztem semmit , de láttam ,hogy ő irántam igen , hát vele meg nagyon élveztem az együttléteket . És akkor romlott el a dolog mikor ő az exéről kezdett áradozni , ergo rá vágyott nem rám , innentől már csak lefele volt a lejtőn (bár itt én nagyokat hibáztam ) , na minegy .
Hm lehet ,hogy ez a szeretetqurvaság , nem tudom . Amúgy sem vagyok már a híve a felcimkézésnek , meg hogy mindent be kell aznosítani , névvel illetni .
Szerintem az a gond ,hogy az a bazi nagy csalódás és kínlódás után ,már nem akarok sérülni , jobb ha irántam éreznek ,mint én valakiiránt . Védekezőmechanizmus gondolom.
Summa summárum persze ,hogy jó lenne egy normális kapcsolat , de nem nagyon hiszek benne pillanatnyilag és nem kell már több csalódás és fájdalom , de mikor szexkapcsolatra gondolok akkor az jut az eszembe ,hogy erkölcstelennek tartják a nőt . Meg én nem csak szexre vágyon hanem azért pár programra is .
Ja hát nem fejeztem ki jól magam úgy tűnik . Én egy heteró nő vagyok .
Gondoltam hátha lesznek itt olyan nők akik tudnak mondani valamit , van tapasztalatuk .
Lényegtelen , most épp nincs itt olyan aki tudna valami számomra értékelhető hozzászólást írni , van ez így , néha jó válaszok jönnek néha meg semmi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!