Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez az érzés?
Figyelt kérdés
Néhány éve egy közösségben vagyunk és úgy érzem régen ismerem, de tudom nem ismerhetem, hiszen millió dolgot nem tudok róla.
Megpróbáltam nem tudomást venni róla, de csak addig ment ameddig össze nem futottunk véletlenül.
Szavak nélkül kommunikál(t)unk elég sokszor és talán így jobban meg is értjük egymást, bár az is igaz, hogy már régen nem beszélgetünk úgy igazán.
Sokszor a fejemben van.
Annyit gondolkodtam mi is köthet, vonzhat hozzá, de nem tudom eldönteni.
Szerelmes szerintem nem lehetek.
2013. dec. 29. 11:23
1/4 anonim válasza:
Telepatika... Úú.
Na akkor. Szerelem, szerelem, szerelem. Cupido nyila célba talált. Cupi cupi cupido. :)
<3 <3 <3 <3 <3
Na ez van.
2/4 anonim válasza:
Nekem is van egy ikerlángom, lelkitársam és rohadtul hiányzik. Szeretnék rá haragudni de amint találkozunk egy mosollyal mindent elfeledtet..
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves amiket írtatok, köszi :) de akkor vajon miért lehet bennem az az érzés, hogy társ mellette nem biztos, hogy tudnék lenni? Bár ez csak egy megérzés, nem tudom mi lehet bennem vagy benne ennek az alapja.
2013. dec. 29. 18:38
4/4 A kérdező kommentje:
Tetszik nagyon ez az ikerláng kifejezés, még nem hallottam. :)
2013. dec. 29. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!