Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmes roma lányokkal hol lehet ismerkedni?
Annyi ideig nem is beszélgettünk, mert a paranoiája kiakasztott.
Ő jobban koncentrált arra, hogy roma, mint én. Sőt ő neki e körül forgott a gondolkodása. Mivel érzelmileg nem kötődtem hozzá, és ő is folyton azt írogatta, hogy "tudom, hogy utálsz, mert roma vagyok, hiába mondasz bármit", így vége lett a levelezésünknek (nem találkoztunk soha). Egyszerűen a paranoiájával sikeresen teremtett magának egy önbeteljesítő jóslatot. A levelezés megszakadt, mert kivitt az észből a sok bizalom hiány, és az, hogy biztos volt abban, hogy hazudok arról, hogy nem izgat, hogy roma. Pont lesz.rtam, hogy roma-e vagy sem. De az, hogy nem hisz nekem, és csak ez jár a fejében, az már fontos volt. Elmart saját maga mellől, és valószínűleg annak tudta be a végén, hogy azért lett ez a vége, mert roma. Holott nyilván nem emiatt volt.
Szomorú történet, de sajnos életszerű és igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!