Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet ismerkedni roma lányokkal?
Nekem volt egy roma csaj udvarlóm középiskolában. 120-150kg volt kb, és 160 centi.
Én 190cm és 70kg. Majdnem egy súlyban voltunk :)
Semmi gond :) Bocsánat rosszul fogalmaztam, nem engem "gádzsóznak" le hanem általánosságban ez a vélemény megy, hogy "fehérekkel" nem annyira ismerkednek inkább házon belül egymással, falun belül, szomszéddal, család baráttal stb stb. Tehát nehéz bekerülni hozzájuk. Persze itt a rendesebb rétegre gondolok aki dolgozik és van értékrendje. Természetes a nem romák között is van jó és rossz ez nem bőrszín kérdés.
Lehet kapna utánam az egyikük 10 körömmel, csak nem tudom merre szólítsam meg :) Na meg persze senki homlokára nincs írva, hogy rendesen dolgozik, házias, odaadó stb :) Nem baj ha közmunkás én is voltam. Nem szégyen.
Hááát ennek több oka is van.
Kapásból szeretnek a többi cigánnyal összejönni. Most ha te odamész, akkor jóeséllyel előkerül egy másfélmázsás kancigány "elpusztítalak innen" csatakiáltással. 30 évesen amúgy is elég ökörség fiatal csajra nyomulni... Ha viszont annyi mint te akkor biztos, hogy van ott 1-2 puja meg a másfélmázsás kan a környékén. Ne akard.
Meg hiába "szép" - bár romák közt nagyon kevés a szép, általában akkor azok, ha van a vérvonalban lengyel/német/zsidó is, és nem csak cigányok.
És a cigók se olyanok már, mint veled a seregben... Mára nagyon elpofátlanodtak. Lazán kettévágnak, ha a "nőjüket cseszteted"
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, alaposan átgondoltam hanyagolom a témát minden téren! Igaz azt hallottam vannak rendesek, tanultak, saját albérlet, jó munkahely, csak annyi a differencia, hogy nem kell a csokibarna szoliba járni hanem gyári :) Na mindegy :D Az a pici 150-160 magas lány csak a közmunkásokkal volt, egyszer láttam össz vissz, csak megtetszett. Olyan kis csendes visszahúzódó aranyos volt. Sok a baj ezzel a dologgal ez tényleg látható. Nincs abszolút tapasztalatom ezzel a körrel. Negatív se nagyon hála égnek, pár apróságtól eltekintve mint egy átlag embernél.
Kedves válaszolók: Az van, hogy a fehér lányok között sokszor gerinctelenebb, mocskosabb szintet találtam mint ami "esetleg" a roma lányoknál bejött volna. A legrosszabb lelki állapotba képesek kidobni, otthagyni, földbe taposni. Megcsalni! Miben különb akkor a fehér lány? Még rosszabb is. Annyi, hogy nem kell eltennem a családi ezüstöt (ha lenne) és nem kell átszámolnom a pénzt a tárcámban. Detto ugyan az, csak a fehér lányok ezt mesterien űzik ami a férfiak tönkretételét illeti.
A szenvedély, a forróvér, a lazább "erkölcs" ezek vonzóak voltak nekem, a hűség "állítólag a férfiért tüzön vizen" hol jött értem egy fehér nő tüzön vizen át? Első adandó problémánál lép mindegyik. Igen hát el kell venni meg gyerek, az már durvább, de 35 vagyok lassan kell család ha nem akarok egyedül +r***dni.
Szóval hallottam pozitív dolgokat, jó példákat, de tény ezek az ellenérvek azért súlyosak. Az életem nem akarom tönkretenni egy "LATIN" vonalért.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!