Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz vagyok ha ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok ha ismerkedésnél azt hazudom, hogy van érettségim? Kiderülhet hogy hazudtam?

Figyelt kérdés

Nagyon szegyellem hogy nincsen, ezert azt hazudtam hogy van erettsegim.

Szerintem sehogy nem derulhet ki ez a kis hazugsag, es nem is rossz szandekobol tettem.

Hivatalos ugyeknel derulhet ki maximum, de ott sem szoktak elkerni tolem a bizonyitvanyaim csak megkerdezik mi a vegzettsegem.

2022. nov. 29. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Ki fog derulni hogy nincs erettsegim
Nincs sok esely ra, hogy lebukok
39 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
Semmit nem ér önmagában manapság már egy érettségi. Teljesen mindegy, hogy van-e vagy nincs.
2022. nov. 29. 20:08
 2/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mindegy. Epp ezert hazudom neki, hogy van.
2022. nov. 29. 20:10
 3/23 anonim ***** válasza:
98%
Miért nem teszed le az érettségit?
2022. nov. 29. 20:11
 4/23 A kérdező kommentje:
Megindokolnatok ,hogy hogy tudok lebukni?
2022. nov. 29. 20:11
 5/23 anonim ***** válasza:
98%
Van akinek nincs de értelmesnek látszik , van aki azt hazudja de látszik úgy is hogy nagyon buta.
2022. nov. 29. 20:12
 6/23 A kérdező kommentje:
3. 4 ev lenne nekem, es annyi ideje nem jarok iskolaba hogy lehetetlen erzem azt hogy le tegyem. Nagyon butanak ereznem magam
2022. nov. 29. 20:12
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
Nálam egy érettségivel se rugnál labdába. Mindegy mit hazudsz.
2022. nov. 29. 20:13
 8/23 anonim ***** válasza:
92%

Oké, de akkor mi a melód? És be ne hazudd, hogy érettségi nélkül vagy IT mérnök, havi 2,3M-ért!

A melód színvonalán fogsz bukni.

2022. nov. 29. 20:22
 9/23 anonim ***** válasza:
64%
Van akiről tudom, hogy szakmunkása van. Egyáltalán nem gáz. Az hogy valaki nem akar tovább tanulni, hát jajj I'tenem. Tanulmányok nélkül is lehet jó munkahelyet találni és okosnak lenni. Ezt egyáltalán nem az iskola dönti el. A lényeg, hogy ne csak egy nyolc általánosa legyen az embernek.
2022. nov. 29. 20:24
 10/23 anonim ***** válasza:
99%
2 év alatt le lehet érettségizni felénk esti tagozaton.
2022. nov. 29. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!