Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz vagyok ha ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok ha ismerkedésnél azt hazudom, hogy van érettségim? Kiderülhet hogy hazudtam?

Figyelt kérdés

Nagyon szegyellem hogy nincsen, ezert azt hazudtam hogy van erettsegim.

Szerintem sehogy nem derulhet ki ez a kis hazugsag, es nem is rossz szandekobol tettem.

Hivatalos ugyeknel derulhet ki maximum, de ott sem szoktak elkerni tolem a bizonyitvanyaim csak megkerdezik mi a vegzettsegem.

2022. nov. 29. 20:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

10.

Mikor bevezették, hogy a rendőrséghez érettségi kell, voltak akik pár nap alatt letették a 4 évet. >:)

2022. nov. 29. 20:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

én dobnálak, de a hazugság miatt, nem a papír hiányáért.

ha ebben hazudsz, hazudhatsz másban is.

és tényleg nagyon buta vagy, ha azt gondolod, nem buksz le.

eleve munkavállaláshoz is kell, mit kamuzol, miért nincs olyan munkaköröd, ami érettségivel megilletne?

2022. nov. 29. 20:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
és amúgy miből élsz?
2022. nov. 29. 20:48
 14/23 anonim ***** válasza:
98%

Én alapvetően nem szoktam senkit megítélni a végzettsége alapján, nekem pl több papírom( bizonyítványom/végzettségem) van mint a férjemnek, nem izgat. De azt rühellem ha átvernek.

Nagyon gáz, hogy hazudsz róla. Szerintem simán kiderülhet. Mikor mi összejöttünk a férjemmel, a sok sztorizgatás közben szóba került a tanulás, és többek közt az érettségi is, és meséltünk róla egymásnak, hogy hogyan éltük meg, milyen tételeket húztunk stb.

Nálam pl esélytelen olyan ember aki hazudik. Mert ha ebben nem őszinte, akkor vajon miben fog még hazudni? Minden normális embernek a bizalom nagyon fontos. Ha azt egyszer eljátssza az ember, már nem fogja visszaszerezni.

2022. nov. 29. 20:51
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy nem buksz le, egy rövid kapcsolatban, de felesleges amit csinálsz. Kérdezték, de nem írtad mit dolgozol, ismerkedéskor az első dolgok egyike, hogy mivel foglalkozol, ha árufeltöltő vagy, futár, segédmunkás stb. eleve nem fogják feltételezni hogy van érettségid. Ha meg ennyire zavar, akkor kapd össze magad, és kezd el, vannak esti iskolák is munka mellett.
2022. nov. 29. 21:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lebuksz. Te magad írtad, hogy buta vagy ahhoz, hogy le tudnál érettségizni. Szerinted egy kapcsolatban nem tűnik fel, hogy a másik fél buta???

A másik, hogy mindenhez érettségi kell, kivéve a szakmunkákhoz. Ha szakmunkás vagy, rájön, hogy nincs érettségid, ha 8 általánossal végezhető munkát végzel, pláne.

2022. nov. 29. 21:44
 17/23 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk a munkaval pont nem feltetlenul bukik le, mert altalanos iskolat igenylo melokat vegeznek rengetegen diplomaval, erettsegivel meg plane, az kb mindenkinek van, annak is, aki alkalmatlan egy multis irodai melora. Siman hivatkozhat arra, hogy jobban keres 2-3 muszakban valami gyarban, raktarban, mintha irodaban dolgozna. Persze ez csak akkor mukodik, ha normalisan fizeto munkahelyed van :D Egyeb esetben mukodhet az, hogy azert dolgozol ott, ahol, mert kozel van, vagy mert SOS kellett a munka es ott volt ismerosod aki beajanlott, stb.

Viszont akarmi egyeben elbukhatsz, mondjuk pl ha uj munkahelyre lesz szukseged mar a kapcsolat alatt, es akadna is jo lehetoseg, aztan magyarazkodhatsz, hogy miert is nem azt palyazod meg, hanem megint valami arufeltolto fele szart.

2022. nov. 29. 22:37
 18/23 anonim ***** válasza:
97%
#17! Igen, pontatlanul fogalmaztam. Én se a jelenlegi munkájára gondoltam, hanem hogy egy kapcsolatban óhatatlanul szóba kerül munkával kapcsolatos téma, akár váltani kéne, vagy bármi. Vagy például, ha egy érettségizett ember olyan munkakörben dolgozik, ahol rajta kívül mindenkinek 8 általános a legmagasabb iskolai végzettsége, eleve nehezebben illeszkedik be, nem érzi jól magát és zavarja. Nem lenézésből mondom, nekem nincs bajom az aluliskolázott emberekkel, amíg egyedül vannak, de csoportban olyan, mintha más nyelvet beszélnének, ha ő beleolvad, egyértelmű, hogy a "saját közegében" van.
2022. nov. 29. 22:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ebbol a par bekezdesbol kiindulva maris lebuktal :)

38F incel

2022. nov. 29. 23:36
 20/23 anonim ***** válasza:
3%

Inkább előre gondold ki, mit mondasz neki, ha lebuksz. Ha így szeret beléd, és utólag mondod, akkor rendben lesz, hisz ha elmondod neki és ezért szakít, akkor nem igazán szeretett téged.

Szóval nem kell tartanod az egésztől, de mindenképp őszinteségre építsd. Nem jó, ha félsz, meg paranoiázol.

2022. nov. 30. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!