Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék lépni?
Van egy visszahúzódó lány, akivel ismerkedtem régen, de valami ok miatt kis idő után eltolt magától. Ekkor ő 10, én 11. osztályos voltam. Később kiderült, hogy a "rámenőségem" miatt történt. Egyáltalán nem voltam rámenős, de ezt állítja. Kis idő után párkapcsolatba léptem egy lánnyal, és a kapcsolatban tettem még egy próbát, de mondta: "Lehet bunkó leszek, de nem tudom hogy adjam a tuttodra, hogy nem akarok semmit."
Tudattam vele, hogy megismerni akarom és barátságot akarok vele, de végig arról beszélt, hogy nem akar párkapcsolatot, holott nem volt ilyenről szó.
Amikor a barátnőmmel voltam, akár egyedül, mindig mosolygott és nevetett a barátnőivel, csak akkor, mikor előttük mentem el. Erre a barátnőm is panaszkodott, mikor egyedül volt.
Az 1 éves 3 hónapos kapcsolatom után kicsit megviselt a szakítás, de még mindig úgy érzem hogy szeretnék vele barátkozni, valami megfogott benne. Ő az egyetlen, akiért 2 év után is kötődök.
Facebookon kommunikálni nem tudok vele, mert letiltott.
Mit tudnék tenni, hogy megkedveljen, tudjak vele beszélni?
Előre is köszönöm a segítséget! 19f
Nem fog menni... sajnos.
Jobb tovább lépni.
Megoldás, hogy tanulj.
Vedd észre, más mint amit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!