Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Meg szoktátok lepni párotokat úgy, hogy szexi fehérneműbe bújtok?
Figyelt kérdés
Teszem fel elhatározod hogy na ma este egy szexi fűzőt/fehérneműt veszek fel és elé állok.2017. szept. 15. 11:38
2/12 anonim válasza:
Régebben megleptem, de aztán ő kifejtette, hogy őt igazából ez nem érdekli, csak hogy minél gyorsabban levetkőztessen. Úgyhogy csalódottan, hogy erre nem fogékony, mert én szívesen viseltem ilyeneket, de beletörődtem, hogy nem kell tízezreket szexi fehérneműkre költenem, vehetek belőle könyveket :)
3/12 A kérdező kommentje:
Mi 8 hónapja vagyunk együtt én eddig 2x leptem meg ilyesmivel, persze hatalmas sikerrel, de előtte mindig nagyon izgultam. :D Pedig egyáltalán nem vagyok szégyenlős. Valamelyik nap is vettem egy új melltartó, illetve harisnyakötőt de nem mertem felvenni. :D Felfogom csak nem most. Valaki van még így ezzel?
2017. szept. 15. 11:53
4/12 Noblesse Oblige válasza:
Szerintem ez nemcsak a férfiakról szól, hanem rólunk nőkről is.
A párom egy kinyúlt melegítő szettben is rám gerjed, pedig nem vagyok egy topmodell. Őt sem érdekli annyira, miben "szoláglom fel magam". Így rá nem tudom kenni a dolgot, de nekem sokat számít. Én akkor is izgulok, mikor felveszem az új szexi fehérneműm és abban várom.
Szóval én magam miatt inkább csinálom. Ad egy pluszt, amitől szexibbnek érzem magam.
5/12 anonim válasza:
Persze, szoktam. Bár, azt nem értem, hogy ezen mit kell izgulni. Én alig várom, hogy megmutassam neki, hogy olyan párja van, amit más férfiak max. a Victoria Secret bemutatókon láthatnak (ha néznének ilyet :D) :DD.
6/12 anonim válasza:
Én egyébként is oda vagyok a csipkés, szexi fehérneműkért, eleve nálam csak két fajta van: a kvás fehérnemű, és a menstruálós. :D Ki lehet találni, mit hordok általában.
Én nem is annyira a pasik miatt hordom, én érzem jól magam tőle, és ezért szeretem.
7/12 A kérdező kommentje:
Szerencsére a szexuális életünk a legnagyobb rendben van, folyton kívánjuk egymást. És igen ez igaz hogy rólunk is szól, mert tényleg jó érzés szexinek érezni magad, az hogy a párod csorgatja rád a nyálát szó szerint. Izgulok és kész ezt nem tudom megmagyarázni. :)
2017. szept. 15. 13:25
8/12 anonim válasza:
Elég lelkiszegény lehet az a pasi,aki egy fehérneművel meg lehet lepni...
9/12 A kérdező kommentje:
Az meg impotens akit ezzel nem lehet lázba hozni. :D :P
2017. szept. 15. 19:59
10/12 anonim válasza:
Valóban impotens vagyok, sőt farkam sincs, mivel lány vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!