Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták azt tanácsolni, hogy a férfi szülinapjára az ajándék szexi fehérnemű legyen (a nőn)?
Én nem szeretem a csipkés fehérnemű csodákat.
Ezzel együtt nem sok olyan dologra van szükségem ami pénzért kapható (egy Porschét meg egy párom sem akar venni a szulinapomra), így jobb szeretek élményeket kapni, egy közös program, egy a szokásosnál is meghitten este.
Egy bizonyos kor után ezeket többre becsüli az ember, mint egy új cuccot.
Az exem nagyon ügyes volt ebben, én kevésbé, de érdemes időt és energiát áldozni sz ilyen élmény ajándékok kitalálásába.
(Itt meg azért tanácsolják, mert sok szűz fiuka el sem tud mást képzelni egy nővel, mint a szexet, de ez egy másik topic)
Akik ilyesmit tanácsolnak, azoknak fogalmuk nincs a férfiakról.
De elmondom neked a titkot: mi, férfiak - legalábbis a túlnyomó többségünk - pont lesz*rjuk, hogy milyen fehérnemű van rajtatok, azt meg pláne észre se vesszük, hogy új, vagy már fél éve megvan.
Nos, a GyK tanácsait nem kell megfogadni.
Vannak a trollok, és az Anti trollok, 80% felett, akik szintén trollok, mert csak oda írnak, ahol tuti a siker, és azt amit elfogadnak. Igazi manipulator trollok. Ez az életük, nehogy lejjebb menjen a %. Csak sablon válaszokat adnak.
Ilyet, nagyrészt a nők ajánlanak, a női logikából kiindulva.
Ahogy beszélgetünk a baráti körben, mindenkit hidegen hagy a szexi fehérnemű, illatos mécses és társaik. A párjainkat, önmagáért szeretjük, kívánjuk és nem valami, csilivili külsőségekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!