Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fehérneműs kép ajándékba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehérneműs kép ajándékba?

Figyelt kérdés
Barátom 21. születésnapjára gondoltam,hogy meglepném egy rólam készült fotósorozattal. Én jó ötletnek tartom de szeretném kikérni más véleményét is.

2014. jan. 24. 00:16
 1/10 WheneverYouWant ***** válasza:
100%
Az a véleményem hogy az első gondolata az lesz hogy ki készítette rólad ezeket a képeket.. ki láthatott így fehérneműben?.. már ha műtermi fotókra gondolsz...nekem ez lenne az első.
2014. jan. 24. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is.. meg egyáltalán. Más ne nézegesse az én barátnőmet fehérneműben
2014. jan. 24. 00:20
 3/10 anonim ***** válasza:

csak ha profi fotó lenne, és csak akkor ha megbízol a barátodban.

én személy szerint örülnék neki, többet ér mint valami haszontalan kacat.

2014. jan. 24. 00:23
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Ezt bírtad kitalálni?:DD Hát gratulálok.Elég sokatmondó. Mondjuk ki miben jó ugye...

...de csináld meg nyugodtan legalább ha szakítotok fel tudja rakni napiszarra:D

2014. jan. 24. 00:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem lát így is eleget fehérneműben? Inkább valami újdonságot találj ki neki.
2014. jan. 24. 00:32
 6/10 anonim ***** válasza:

senki ne nézegesse a b.nődet fehérneműben? igen, benne van, de akkor a strand?:D

5-össel értek egyet... nekem is kb. első gondolatok közt lenne, bármikor láthatnálak úgy, szóval... jobban örülnék valami másnak:)

Nekem pl. kettő f_asza zenekaros póló már b_aszott jó lenne:D:D

2014. jan. 24. 00:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Soha senkinek ne adj olyan képet magadról, amit más nem láthat! Ha összevesztek, akkor visszaélhet vele!!!
2014. jan. 24. 08:29
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Ilyen képet csak akkor adj, ha nem bánod, hogy később viszont láthatod őket az interneten, mert ez is benne van a pakliban.

Szerintem az erotikus fotók inkább valók évfordulóra, szülinapra, vagy csak úgy random. Szülinapra én mást adnék (vagy mást is, hogy legyen mit prezentálnia a családjának).

Amúgy vannak fotográfusnők is, de egy tehetségesebb barátnő is elkészítheti a képeket.

2014. jan. 24. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ötlet nem rossz, de vannak veszélyei. Megbízol benne? Mem él vele vissza? A fotós sem?
2014. jan. 26. 10:43
 10/10 anonim válasza:
Ment PÜ
2014. febr. 10. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!