Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehérneműs kép ajándékba?
csak ha profi fotó lenne, és csak akkor ha megbízol a barátodban.
én személy szerint örülnék neki, többet ér mint valami haszontalan kacat.
Ezt bírtad kitalálni?:DD Hát gratulálok.Elég sokatmondó. Mondjuk ki miben jó ugye...
...de csináld meg nyugodtan legalább ha szakítotok fel tudja rakni napiszarra:D
senki ne nézegesse a b.nődet fehérneműben? igen, benne van, de akkor a strand?:D
5-össel értek egyet... nekem is kb. első gondolatok közt lenne, bármikor láthatnálak úgy, szóval... jobban örülnék valami másnak:)
Nekem pl. kettő f_asza zenekaros póló már b_aszott jó lenne:D:D
Ilyen képet csak akkor adj, ha nem bánod, hogy később viszont láthatod őket az interneten, mert ez is benne van a pakliban.
Szerintem az erotikus fotók inkább valók évfordulóra, szülinapra, vagy csak úgy random. Szülinapra én mást adnék (vagy mást is, hogy legyen mit prezentálnia a családjának).
Amúgy vannak fotográfusnők is, de egy tehetségesebb barátnő is elkészítheti a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!