Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták azt tanácsolni, hogy a férfi szülinapjára az ajándék szexi fehérnemű legyen (a nőn)?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy a nő új, szexi fehérneműben legyen, ezzel kedveskedjen a párjának. Ezzel tulajdonképpen a nő lepi meg magát, nem? Nem látom át, hogy ezt tényleg ajándéknak fogja-e fel a férfi...2017. máj. 31. 00:05
11/17 anonim válasza:
Hat az en parom biztos nem ilyen fehernemus ajandekra vagyik :-D Ahogy azt se erti , hogy lehet egy unott kapcsolatot szexi fehernemuvel "ujitani"... de lehet h vkinek ez bejon :-)
12/17 anonim válasza:
Nézd, a férfiakat két módon tudod boldoggá tenni.Az egyok a farkuk( szex), a másik a hasuk ( kaja)...van aki nagyon szexorientált, nekibaz jó meglepi, ami szexuálus értelemben extra izgalomba hozza, legyen az bármi....
13/17 anonim válasza:
6-os, bocs, de már két mondatodból kiderült, hogy pl. nekem te nem számítasz férfinek, csak egy bunkónak, valószínűleg azért nincs is ízlésed, és nem érdekelnek a részletek. Az én párom kifejezetten imádja a szexi fehérneműt, ő is azt vesz nekem, és én is jól érzem magam benne. Mondjuk az én párom egy úriember, nem beszélne így sosem, mint te.
14/17 anonim válasza:
Ezt én sem értem nőként... most a szex sztem természetes kellene, hogy legyen egy kapcsolatban, meg az is, hogy egy nő megpróbál csinos lenni, úgy kinézni, hogy a párjának vonzó legyen. Pont ezért nekem egy ilyen "belibegek szexi fehérneműben" nekem olyan fából vaskarika, értelmetlen, fantáziátlan ajándék, főleg hogy sztem a férfiak többsége nem dobja magét hanyatt egy fehérneműtől csak azért, mert kivágott vagy vörös vagy van rajta egy halom csipke. Sztem a legtöbb férfinek lehet találni olyan ajándékot, amit sokkal jobban élvezne, mint ezt.
15/17 anonim válasza:
Átmentek a válaszok vicc kategóriába. Nem jön be a szexi fehérnemű? Ja, ha a szokásostól eltérően bemegy a hálószobába a barátnőtök (már, ha egyáltalán van), szexi fehérneműben, nem ugrotok rá, ugye?
16/17 anonim válasza:
15. Bejön szexi fehérneműben? Érdekesen néznék rá, mivel mindig ruha nélkül vagyunk itthon.
17/17 anonim válasza:
#16: Akkor télen durván drága lehet a fűtésszámla, a vízleolvasó örülhet nektek és a sütés közben kifröccsenő olaj miatt kicsit le is égtetek. Tök jó lehet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!